Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Burimet Njerëzore Kontakte
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
Kredi për Shtëpi
Shtëpia juaj nuk i përmbush nevojat tuaja? Blini shtëpinë që ëndërroni, tani! Tirana Bank ofron normë interesi duke filluar nga1.5% në Euro dhe 2.5% në Lekë për vitin e parë. Një mundësi që nuk duhet humbur!
Meso me shume
Platforma Elektronike winbank
Ju mund të kryheni veprime bankare të sigurta nëpërmjet internetit,laptop-it, telefonit fiks apo smartphone-it tuaj kudo që ndodheni! 24 orë në 7 ditë të javës, FALAS!
Meso me shume
Skema e Shpërblimit GËZO KUDO
Ju ofron ulje unike të çmimeve nga një rrjet i gjerë tregtarësh në të gjithë Shqipërinë.
Meso me shume
Kredia për Çdo Dëshirë
Për secilin liria konsiderohet ndryshe...Për ne liri është Kredia “Për Çdo Dëshirë”
Meso me shume
Pagesa
Shfrytëzoni të gjitha mundësitë për të kryer pagesat sipas nevojave tuaja!
Meso me shume
 
 
 
 
 
Njoftime
Përditëso të dhënat e tua, qartëso imazhin tënd.
Në mënyrë që të mund t'ju ofrojmë produkte e shërbime të përshtatura posaçerisht për ju, përditësoni te dhënat tuaja personale në një nga degët tona....
Tirana Bank me platformën elektronike më të mirë në Shqipëri
Tirana Bank padyshim shkëlqeu në çmimet Global Finance 2014. Revista prestigjioze ndërkombëtare bankare ka shpallur çmimet e veta 2014 ku Tirana Bank renditet si "Banka më e mirë për Platformën Elektronike ...
Njoftim për Klientët
Tiranë, më 1 Janar 2015   I nderuar Klient, Ju informojme se duke filluar nga data 01.01.2015 hyn ne fuqi ligji Nr. 156/2014 per disa shtesa dhe ndryshime ne ligjin Nr. 8438, date 28.12.1998, “Per tatimin mbi te ardhurat”, te ndry...
Njoftim: Mbi ndryshimet ne kushtet e llogarive te “Kursimit”, “Kursim Plus” dhe “Premium”
Tiranë, më 13 Janar 2015 Lënda: Mbi ndryshimet ne kushtet e llogarive te “Kursimit”, “Kursim Plus” dhe “Premium” I nderuar Klient, Nëpërmjet kësaj shkrese Ju informojme mbi ndryshimet e kusht...
Njoftim: Mbi ndryshimet ne kushtet e Llogarise te Kursimit Page
Tiranë, më 15 Janar 2015 Lënda: Mbi ndryshimet ne kushtet e Llogarise te Kursimit “Page” I nderuar Klient, Nëpërmjet kësaj shkrese Ju informojme mbi ndryshimin e kushteve te aplikueshme te llogarise te Kursimit &ldq...
Njoftim për Shtyp nga Shoqata Shqiptare e Bankave
Njoftim për Shtyp nga Shoqata Shqiptare e Bankave Duke marrë shkas nga situata më e fundit në Greqi, Shoqata Shqiptare e Bankave, në emër të gjithë bankave anëtare të saj, dëshiron të sigurojë p...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Lidhje
Grupi
Publikime
Rrjeti i Bankave
Profili i Grupit
Burimet Njerëzore
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e kredive per Biznese
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania