Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Rrjeti > Rrjeti i Degëve    
 
Rrjeti i Degeve

Tirana Bank eshte prezente ne Shqiperi qe nga viti 1996. Gjate ketyre viteve ajo ka investuar ne rritjen dhe zgjerimin e numrit te degeve per te qene sa me prane njerezve dhe klinteve te saj.

Sot Tirana Bank numeron 15 Dege ne Rrethin e Tiranes dhe 24 Dege ne rrethet e tjera te Shqiperise. Prane tyre do te gjeni te gjithe asistencen e nevojshme dhe informacionin per sherbimet qe Tirana Bank mund t'ju ofroje.

Deget tona jane te lidhura ne rrjet komunikimi kompjuterik me njera-tjetren, me Administraten Qendrore, me Piraeus Bank te Greqise dhe me sistemet kryesore bankare nderkombetare, gje e cila mundeson kryerjen e transaksioneve me shpejtesi te larte, siguri dhe fleksibilitet.

Stafi i degeve eshte i trainuar dhe i specializuar per t'i dhene zgjidhje te gjitha pyetjeve dhe problemeve qe mund te lindin. Mos hezitoni te kontaktoni!

Per me teper mund te telefononi ne 0800 68 68 pa pagese.

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
 
Na ndiq në
 
Profili
20 Vjet Tirana Bank
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania