Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Kartat    
 
Kartë Krediti VISA Gold

Karta e Kreditit Visa Gold e Tirana Bank është një kartë me status të veçantë e krijuar për të ofruar standarde më të larta, më shumë prestigj dhe fleksibilitet.

 

Ecni më shpejt drejt privilegjeve të reja me VISA Gold!

 • Limite më të larta se karta e kreditit standarte
 • Blerje pa komision në më shumë se 20 milion pika shitje (POS) në mbarë botën
 • Sigurim i Udhëtimit falas për ju dhe familjen tuaj për udhëtime të paguara me kartën e kreditit Visa Gold
 • Asistencë e shpejtë në rast të kartës së humbur/vjedhur/dëmtuar me zëvendësim të kartës apo disbursim cash të menjëhershëm
 • Tërheqje ditore cash deri në 50% të limitit të kreditit në të gjitha ATM kudo në botë që mbajnë logon VISA
 • Deri në 2 karta shtesë me komision vjetor zero
 • Pagesë minimale mujore vetëm 7% e limitit të përdorur të kartës
 • Siguri më e lartë përmes teknologjisë Chip dhe PIN
 • Monitorim 24 orë i transaksioneve të kartës për të identifikuar veprimet e dyshimta dhe për të parandaluar mashtrimet me kartë
 • Siguri maksimale përmes njoftimit falas me sms/e-mail për çdo transaksion
 • Akses online falas të transaksioneve dhe faturës tuaj mujore përmes “Karta e Kreditit online”
 • Mundësi për të paguar blerjet tuaja në këste mujore përmes shërbimit “My Way”
 • Shërbim Klienti 24 orë në 7 ditë të javës nëpërmjet Tirana Bank Call Center

Me kartën e kreditit Visa Gold ju gjithashtu mund të përfitoni nga Skema e Shpërblimit “Gëzo Kudo” e cila ofron ulje çmimesh unike nga një rrjet i gjerë tregtarësh në të gjithë Shqipërinë. Për më shumë informacion, ju lutem vizitoni www.gezokudo.al

Për informacione të mëtejshme, lutemi vizitoni një nga degët e Tirana Bank ose telefononi 0800 68 68 (nëpërmjet telefonave fiks) dhe 04-2277700 (nëse telefononi nga celulari ose jashtë vendit), 24/7; si dhe mund të dërgoni email në adresën: CardInfo@tiranabank.al

 

Informacioni Parakontraktor Karte Krediti Gold
 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Junior Achievement - Drejtues për një ditë
Junior Achievement është organizata më e madhe në botë, e cila edukon dhe frymëzon të rinjtë për të vlerësuar lirinë e sipërmarrjeve të biznesit dhe të ekonomisë, si edhe për të përmirësuar cilës...
Tirana Bank mbështet çeljen e Qendrës Komunitare të Fëmijëve me Probleme Shënetësore.
Ngritja e Qendrës Komunitare të fëmijëve me probleme shëndetësore në qytetin e Shijakut, përmban në vetvete një vlerë të madhe njerëzore. Bashkëpunimi ndërmjet Bashkisë së Qytetit, Qendrës së Shëndeti...
Tirana Bank, imazh i unifikuar i stafit
Tirana Bank ka kënaqësinë të ndajë më në fund me të gjithë klientët e saj,  një imazh të unifikuar me veshjet e stafit në çdo degë anembanë Shqipërisë. Pas një projekti të gjatë, i cili st...
Tirana Bank mbështet organizimin e Parlamentit Europian të të Rinjve
Për të 2-tin vit është organizuar në Shqipëri Parlamenti Europian i të Rinjve. Këtë vit, Tirana Bank ka qenë mbështetësi kryesor për realizimin e tij, në mbështetje të të rinjve që kanë ardhur nga të ...
Tirana Bank fiton çmimin “Gold Euro STP” për cilësinë e veçantë të mesazheve të pagesave
Tirana Bank është nderuar nga Deutsche Bank me çmimin “Gold 2016 Euro STP” për cilësinë e veçantë të mesazheve të pagesave, për realizimin e një performance shumë të lartë në cilësinë e pagesave...
Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.
Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.   Dita e djeshme solli një buzëqeshje më shumë në fytyrat e fëmijëve që kurohen pranë pavionit Onkologjik në Spitalin e Pediatrisë në Tirane.   ...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania