Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Kartat    
 
Kartë Krediti VISA Classic My Way

Me kartën e Kreditit “VISA Classic” mos i kufizoni blerjet!

Tirana Bank ju ofron shërbimin më të fundit: “My Way” - Pagesë me këste fikse për çdo blerje që kryeni brenda dhe jashtë vendit!

Tashmë nuk limitoheni më në blerjet që kryeni pasi Tirana Bank ju ofron zgjidhjen më komode për t’ju shërbyer kudo dhe në çdo kohë.

Pagesa me Këste Fikse Mujore është shërbimi më i ri që ju mundësohet për çdo blerje që kryeni me Kartën e Kreditit VISA Classic në pikat e shitjes POS brenda ose jashtë vendit.

Aktivizoni “My Way”– Vetëm me një telefonatë!

Jeni ju që zgjidhni të paguani me këste sapo kryeni një blerje të caktuar.
Aktivizoni këtë shërbim nëpërmjet telefonit, në një nga numrat në dispozicion të bankës.
Menjëherë blerja juaj do të ndahet automatikisht në këste fikse mujore sipas shumës referuar tabelës:

 

Numri i Kësteve    Shuma e Blerjes

 3 Muaj                     6,000 – 18,000 LEK

 6 Muaj                    18,001 – 36,000 LEK

 9 Muaj                    36,001 – 60,000 LEK

12 Muaj                   60,001 – 500,000 LEK 

Me VISA Classic blini me këste fikse mujore thjesht dhe shpejt!

Kryeni një blerje në POS dhe merrni një kopje të faturës së firmosur
Telefononi bankën dhe konfirmoni të dhënat tuaja për blerjen që dëshironi të ndani në këste
Çdo muaj, në llogarinë përmbledhëse që printon banka, do paraqitet edhe një prej kësteve të blerjes suaj.
Pjesa e mbetur e kësteve do të mbahet pezull nga limiti i kartës, duke u zbritur çdo muaj deri në paraqitjen në faturë të këstit të fundit.
Ju akoma mund të zgjidhni:

Shlyeni plotësisht, me 0 interes të gjithë shumën e këstit menjëherë
Shlyeni pjesërisht, duke paguar vetëm minimumin e detyrueshëm të faturës mujore prej 7%.


Për informacione të mëtejshme, lutemi vizitoni një nga degët e Tirana Bank ose telefononi 0800 68 68 (nëpërmjet telefonave fiks) dhe 04-2277700 (nëse telefononi nga celulari ose jashtë vendit), 24/7; si dhe mund të dërgoni email në adresën: CardInfo@tiranabank.al

Shërbimi i pagesës me këste ofrohet me një komision 3.5% mbi shumën e blerjes, i cili ndahet në këste dhe paguhet çdo muaj. 

Interesi aplikohet vetëm për muajin aktual në rastet kur ju zgjidhni të paguani vetëm minimumin e detyrueshëm të faturës mujore.

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Pagesa e gjobave te Policise se Shtetit dhe asaj Bashkiake, prane sporteleve te Tirana Bank.
Tirana Bank ofron sherbimin e kryerjes se pagesave per arketimin e gjobave dhe kamatevonesave ndaj Policise se Shtetit dhe Policise Bashkiake, jo vetem per Klientet te cilet jane te pajisur me fleten e gjobes, por edhe per Klientet qe nuk jane te pajisur me nje te tille, duke gjeneruar informacion m...
Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.
Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.   Dita e djeshme solli një buzëqeshje më shumë në fytyrat e fëmijëve që kurohen pranë pavionit Onkologjik në Spitalin e Pediatrisë në Tirane.   ...
Tirana Bank dhuron Pemën e Vitit të Ri
Eshte bukur te dhurosh per shtresat ne nevoje dhe aq me teper ne kete pjese te vecante te vitit. Stafi i Tirana Bank u organizua per nje nga projektet me te bukura te fundvitit: “Bredhi yne”! Nje nisme qe zbukuroi dhe lumturoi shume njerez per te cilet fati deshte mos te festonin ne sh...
Depozita me Afat E-Deposit
Depozita me Afat E-Deposit e krijuar nëpërmjet platformës elektronike winbank Çdo klient Individ i Tirana Bank, i cili është i regjistruar në platformën winbank, mund të çelë një depozitë me afat në çdo kohë dhe k...
Tirana Bank nderohet nga “SOS Fshatrat e Fëmijëve”, Shqipëri.
Tirana Bank nderohet nga “SOS Fshatrat e Fëmijëve”, Shqipëri “ Mirënjohje për Donatorët Gold” me motivacionin:  “Ju falenderojme per kontributin dhe mbeshtetjen tuaj! Femijet do t’ju falenderojne ne te ardhmen!” Një...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania