Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Kartat    
 
Kartë Krediti VISA Classic

Një hap më afër plotësimit të dëshirave tuaja!

Karta e kreditit VISA Classic është një limit krediti që Tirana Bank jua ofron për t’ju shërbyer kudo dhe në çdo kohë.

Ju mund ta përdorni gjerësisht kudo që shihni logon “VISA” në POS apo ATM:

•     Në mijëra njësi shitje dhe në Shqipëri (hotele, restorante, dyqane, agjensi udhëtimi etj.);
•     Mbi 20 milion njësi shitje në mbarë botën

Me VISA Classic blini thjesht dhe shpejt!
• Kryeni blerje në çdo Pikë Shitje (POS) dhe mbani një kopje të faturës së firmosur
• Çdo muaj banka ju dërgon faturën përmbledhëse të giithë veprimeve që keni kryer me kartë
• Ju njoftoheni me SMS/E-mail për çdo blerje që kryeni, faturën mujore, rritje limiti etj.

  Karta e Kreditit VISA Classic - lehtësi dhe   fleksibilitet!

Çdo muaj mund të shlyeni vetëm minimumin e detyrueshëm të faturës mujore prej 7% brenda 20 ditëve, çdo shumë tjetër sipas dëshirës, ose të gjithë shumën menjëherë:

• Me debitim automatik të llogarisë tuaj bankare në Tirana Bank
• Nga shtëpia apo zyra juaj - nëpërmjet platformës elektronike të Tirana Bank “Winbank” (online, përmes telefonit celular ose fiks)
• Në të gjitha degët e Tirana Bank

Jeni ju që zgjidhni të përfitoni! Karta e Kreditit VISA Classic ju ofron:

• 0 komision për të gjitha blerjet në Pikat e Shitjes (POS) dhe Internet
• Pagesë Minimale mujore vetëm 7% e shumës së përdorur të kartës
• Deri në 2 karta shtesë falas për të afërmit tuaj
• Njoftim falas me SMS dhe/ose E-mail për çdo blerje të kryer në kohë reale
• Informacion online falas me shërbimin winbank “Karta e Kreditit Online” për Faturën Mujore dhe
 veprimet e kryera me kartë
• Tërheqje cash deri në 30% të limitit të kartës
• 20 deri në 50 ditë për blerje pa interes
• Siguri më e lartë me teknologjinë Chip & PIN
• Përdorim kombëtar dhe ndërkombëtar për blerje mallrash e shërbimesh në POS dhe tërheqje cash
 në bankomate (ATM)
• Blerje dhe pagesa nëpërmjet Internetit (rezervim hoteli, biletë avioni, makinë me qera, blerje
  mallrash, telefonata ndërkombëtare etj.)
• Mundësi për të paguar me Këste Fikse Mujore çdo blerje që dëshironi me shërbimin “My Way”
• Interesa dhe komisione konkurruese
• Aplikim i thjeshtë dhe aprovim i shpejtë
• Shërbim klienti në çdo kohë 24/7 nëpërmjet Tirana Bank Call Center

Për informacione të mëtejshme, lutemi vizitoni një nga degët e Tirana Bank ose telefononi 0800 68 68 (nëpërmjet telefonave fiks) dhe 04-2277700 (nëse telefononi nga celulari ose jashtë vendit), 24/7; si dhe mund të dërgoni email në adresën: CardInfo@tiranabank.al

Info Parakontraktor i Kartes se Kreditit Visa Classic
 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Pagesa e gjobave te Policise se Shtetit dhe asaj Bashkiake, prane sporteleve te Tirana Bank.
Tirana Bank ofron sherbimin e kryerjes se pagesave per arketimin e gjobave dhe kamatevonesave ndaj Policise se Shtetit dhe Policise Bashkiake, jo vetem per Klientet te cilet jane te pajisur me fleten e gjobes, por edhe per Klientet qe nuk jane te pajisur me nje te tille, duke gjeneruar informacion m...
Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.
Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.   Dita e djeshme solli një buzëqeshje më shumë në fytyrat e fëmijëve që kurohen pranë pavionit Onkologjik në Spitalin e Pediatrisë në Tirane.   ...
Tirana Bank dhuron Pemën e Vitit të Ri
Eshte bukur te dhurosh per shtresat ne nevoje dhe aq me teper ne kete pjese te vecante te vitit. Stafi i Tirana Bank u organizua per nje nga projektet me te bukura te fundvitit: “Bredhi yne”! Nje nisme qe zbukuroi dhe lumturoi shume njerez per te cilet fati deshte mos te festonin ne sh...
Depozita me Afat E-Deposit
Depozita me Afat E-Deposit e krijuar nëpërmjet platformës elektronike winbank Çdo klient Individ i Tirana Bank, i cili është i regjistruar në platformën winbank, mund të çelë një depozitë me afat në çdo kohë dhe k...
Tirana Bank nderohet nga “SOS Fshatrat e Fëmijëve”, Shqipëri.
Tirana Bank nderohet nga “SOS Fshatrat e Fëmijëve”, Shqipëri “ Mirënjohje për Donatorët Gold” me motivacionin:  “Ju falenderojme per kontributin dhe mbeshtetjen tuaj! Femijet do t’ju falenderojne ne te ardhmen!” Një...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania