Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Kartat    
 
Kartë Debiti VISA Electron Pa Kontakt

Kartë Debiti VISA Electron Pa Kontakt

Karta e Debitit VISA Electron Pa Kontakt me Chip&PIN është karta që zëvendëson paratë në portofolin tuaj dhe ju ofron mundësinë t’i përdorni ato në formë elektronike.

Kartën VISA Electron mund ta përdorni për çdo blerje në pikat e shitjes POS ose për tërheqje parash në ATM kurdo që dëshironi, 24 orë në ditë në 7 ditë të javës.

VISA Electron Pa Kontakt Chip&PIN ofron:

• Blerje me kartë dhe tërheqje parash kudo që shihni logon “VISA”

• Përdorim Kombëtar dhe Ndërkombëtar

• Limite ditore të larta duke filluar nga 75.000 Lekë

• Regjistrim online i të gjitha transaksioneve në llogarinë tuaj bankare

• Mundësi përdorimi i disa llogarive për të kryer transaksione në monedha të ndryshme

VISA Electron Pa Kontakt Chip&PIN përdoret lehtësisht!

• 24/7 përdorim në gjithë ATM-të që pranojnë VISA Electron & POS-et që pranojnë VISA Electron dhe kanë logon përkatëse

• Mbi 1 milion ATM & 20 milion njësi shitje POS në të gjithë botën e pranojnë këtë kartë

• Mbi 80 ATM & 200 njësi shitje POS të Tirana Bank në të gjithë Shqipërinë

Përfitime të panumërta me Kartën e Debitit VISA Electron Pa Kontakt!

  • Përfitohet menjëherë – në çdo degë të Tirana Bank, e lidhur me llogari rrjedhëse ose kursimesh
  • Pa komision – për çdo blerje brenda Shqipërisë
  • Pa komision – rinovim automatik i kartës me afat 5 vjet
  • Pa komision – administrimi dhe mirëmbajtje
  • Monedha e kartës në LEK dhe Euro – sipas vlerës së konvertuar (me kartën lidhen llogaritë në Lek
  • ose/dhe Euro)
  • Konvertim automatik i monedhave – kur nevojitet përdorimi për transaksionet jashtë Shqipërisë
  • Mundësi ndryshimi PIN – në bankomatet (ATM) e Tirana Bank
  • Siguri e plotë përdorimi për të gjitha transaksionet që kryeni – me teknologjinë CHIP&PIN si dhe me teknologjinë më të fundit Pa Kontakt
  • Printim i gjendjes së llogarisë – direkt nga ATM për 10 veprimet e fundit

*Për më shumë informacion lidhur me termat dhe kushtet e produktit mund të drejtoheni në çdo degë të Tirana Bank ose telefononi 0800 68 68 (nëpërmjet telefonave fiks) dhe 04-2277700 (nëse telefononi nga celulari ose jashtë vendit), 24/7; si dhe mund të dërgoni email në adresën:CardInfo@tiranabank.al

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Junior Achievement - Drejtues për një ditë
Junior Achievement është organizata më e madhe në botë, e cila edukon dhe frymëzon të rinjtë për të vlerësuar lirinë e sipërmarrjeve të biznesit dhe të ekonomisë, si edhe për të përmirësuar cilës...
Tirana Bank mbështet çeljen e Qendrës Komunitare të Fëmijëve me Probleme Shënetësore.
Ngritja e Qendrës Komunitare të fëmijëve me probleme shëndetësore në qytetin e Shijakut, përmban në vetvete një vlerë të madhe njerëzore. Bashkëpunimi ndërmjet Bashkisë së Qytetit, Qendrës së Shëndeti...
Tirana Bank, imazh i unifikuar i stafit
Tirana Bank ka kënaqësinë të ndajë më në fund me të gjithë klientët e saj,  një imazh të unifikuar me veshjet e stafit në çdo degë anembanë Shqipërisë. Pas një projekti të gjatë, i cili st...
Tirana Bank mbështet organizimin e Parlamentit Europian të të Rinjve
Për të 2-tin vit është organizuar në Shqipëri Parlamenti Europian i të Rinjve. Këtë vit, Tirana Bank ka qenë mbështetësi kryesor për realizimin e tij, në mbështetje të të rinjve që kanë ardhur nga të ...
Tirana Bank fiton çmimin “Gold Euro STP” për cilësinë e veçantë të mesazheve të pagesave
Tirana Bank është nderuar nga Deutsche Bank me çmimin “Gold 2016 Euro STP” për cilësinë e veçantë të mesazheve të pagesave, për realizimin e një performance shumë të lartë në cilësinë e pagesave...
Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.
Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.   Dita e djeshme solli një buzëqeshje më shumë në fytyrat e fëmijëve që kurohen pranë pavionit Onkologjik në Spitalin e Pediatrisë në Tirane.   ...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania