Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > winbank    
 
Banka nëpërmjet telefonit

winbank është shërbimi më i fundit elektronik i Tirana Bank, ku ju mund të kryeni veprime me sigurinë më të lartë të teknologjisë elektronike bankare, kudo që ndodheni nëpërmjet:
1. Internet Banking (internet)
2. Phone Banking (nga telefon statik ose celular)
3. Mobile Banking (nga ekrani i celularit tuaj)

* Regjistrohuni duke u paraqitur në degën më të afërt të Tirana Bank dhe përfitoni njëherësh të 3 shërbimet e mësipërme.

Phone Banking

Linja Juaj e komunikimit!

Hyni në Tirana Bank vetëm me një telefonatë të thjeshtë dhe të sigurtë, ditën apo natën, gjatë kohës që jeni në shtëpinë tuaj, në punë, brenda apo jashtë Shqipërisë!

Çdo moment dhe çdo vend është i përshtatshëm që ju të keni akses në llogaritë tuaja bankare dhe të urdhëroni pagesa të ndryshme, transferta si dhe çdo shërbim bankar që ju nevojitet.

Ju do të kontaktoni me shërbimin përkatës dhe do të lidheni menjëherë me përfaqësuesin e bankës i cili do t’ju shërbejë menjëherë, në atë moment.

Çfarë ju duhet?

Për të patur akses në shërbimin winbank - Phone Banking ju duhet:

Kodi PIN i kartes suaj te Debitit Tirana Bank
Telefon statik ose celular

Lidhja me shërbimin winbank - Phone Banking

Që të hyni në shërbimin winbank - Phone Banking mjafton vetëm një telefonatë duke ndjekur hapat si më poshtë:

1. Telefononi nga çdo telefon statik apo celular:

Nga telefon statik në numrin e InfoBank 0800 68 68 (brenda Shqipërisë)
Nga telefon celular dhe kur ndodheni jashtë vendit në numrin + 355 4 22 77 700
2. Zgjidhni numrin “2” që të dëgjoni Kushtet e Përdorimit të shërbimit Winbank - Phone Banking

3. Zgjidhni “1” që të pranoni kushtet e përdorimit dhe të lidheni me një përfaqësues të shërbimit dhe brenda 10 minutave ju do të keni akses në këtë shërbim.

4. Nëse telefononi nga numri i celularit të cilin keni deklaruar në regjistrimin tuaj, do të duhet të formoni vetëm Kodin tuaj të Sigurisë (PIN)

5. Nëse do të telefononi nga një numër tjetër telefoni (i padeklaruar në procedurën e regjistrimit) do të formoni së pari numrin e telefonit që keni deklaruar kur jeni regjistruar dhe pastaj do të formoni Kodin e Sigurisë (PIN).

* Ju mund të ndryshoni kodin tuaj të sigurisë (PIN) të shërbimit Phone Banking

Sherbimet që përfitoni nga winbank - Phone Banking

Pasi të jeni lidhur me shërbimin (sipas udhëzimeve të mësipërme), do t’ju shërbejë personalisht një nga përfaqësuesit specialiste të trajnuar të shërbimit Winbank - Phone Banking.
Ju mund të shërbeheni për të gjitha shërbimet bankare si më poshtë:

Informohuni në detaje për:

• balancën dhe levizjet e llogarise suaj
• gjendjen e kartave tuaja të debitit dhe kreditit
• për kreditë tuaja konsumatore dhe kredite për shtëpi (mbetjet që duhen paguar, datat e pagesave, shuma e kësteve)
• pagesat e vjetra dhe ato në vazhdim

Transferoni para:

• nga një llogari e juaja në një tjeter ose llogari të një personi tjeter brenda Tirana Bank. Kalimi i parave bëhet menjëherë dhe marrësi ka akses të menjëhershëm mbi to
• nga llogaria juaj në llogari të bankave të tjera (Transferta brenda Shqipërisë). Paratë merren nga banka tjeter brenda ditës së veprimit ose ditën pasardhëse (ditë pune)
• nga llogaria juaj në llogari të bankave të huaja në të gjithë botën (Transferta jashtë Shqipërisë)


Bëni pagesat tuaja për:

• Kartat e kreditit VISA të Tirana Bank
• Shlyerjen e kësteve të kredive
• Telefoni celulare – AMC dhe Vodafone

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
NJOFTIM PËR KLIENTËT
Të nderuar klientë,   Dëshirojmë t'ju njoftojmë se në disa nga ATM-të tona po bëhet "Upgrade" dhe mund të jenë përkohësisht jashtë shërbimi. Ju kërkojmë ndjesë dhe ju sigurojmë që stafi përkat...
GRUPI PIRAEUS BANK SHPALL PLANIN E TIJ STRATEGJIK 2020: “AXHENDA 2020”
24.05.2017
Piraeus Bank, nën drejtimin e lidershipit të ri, shpall qëllimin për të marrë një hap vendimtar përpara “për të qenë banka më e besuar në Greqi, për të krijuar vlerë për aksionerët, klientët dhe puno...
Tirana Bank i gjendet pranë fëmijëve me nevoja të veçanta në të dëgjuar dhe folur
06.06.2017
Rritje e vetëvlerësimit dhe sigurisë, përballje me stresin dhe eksperiencat traumatike, aktivitet fizik dhe lëvizje të koordinuara, zhvillimi i aftësive konjitive, këto janë bazat e projektit më të ri “Bota e Tingujve”. Një proj...
Tirana Bank uron: Gëzuar 1 Qershorin fëmije!
01.06.2016
Me rastin e kësaj feste, fëmijët e Fondacionit Down Syndrome Albania sollën në skenën teatrale pjesën “Një vonesë e vogël”, bazuar në filmin me të njëjtin titull, aq të njohur dhe të dashur për të gjith&...
Rezultatet e tremujorit të parë 2017 për Tirana Bank
19.05.2017
Tirana Bank shënon nje fitim prej 2.3 milion Euro (Para Taksave) për tremujorin e parë të vitit 2017. Fitimi i Tirana Bank për tremujorin e parë të vitit 2017 ka shënuar nje vlere prej 2.3 milion Euro (Para Taksave) duke reflektuar kështu nje performanc&...
Junior Achievement - Drejtues për një ditë
05.04.2017
Junior Achievement është organizata më e madhe në botë, e cila edukon dhe frymëzon të rinjtë për të vlerësuar lirinë e sipërmarrjeve të biznesit dhe të ekonomisë, si edhe për të përmirësuar cilës...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania