Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > SME > Kredi Biznesi    
 
FAST BUSINESS: Linjë krediti për SME-të

Mbështet biznesin e vogel dhe te mesem për rritjen e aktivitetit të tyre dhe mbulon nevojat për kapital qarkullues. Tani aprovim i shpejte dhe me fleksibilitet!
Shuma dhe Limiti i financimit

Financim deri në 50.000 Euro dhe ekuivalentët e saj në USD & LEK


Afati i shlyerjes

Klienti mund te shlyeje dhe te riperdore te gjithe shumen e financimit sipas nevojave ne cdo moment, deri ne fund te periudhes se miratuar (zakonisht 12 muaj).
Klienti paguan cdo 3 muaj vetem interesat per shumen e perdorur.
Klienti mund të riperterije financimin, në fund të periudhës së miratuar.

Garancia

Cdo lloj garancie të pranueshme për bankën.
Për shuma deri në 5000 EUR nuk ka nevojë për kolateral.
Per me teper informacion kontakoni ne InfoBank 0800 68 68

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
 
Na ndiq në
 
Profili
20 Vjet Tirana Bank
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania