Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Njoftime > Shkurt 2017    
 
Tirana Bank firmos Parimet Globale te Fuqizimit te Grave
1 from 4 photos       

Kompani shqiptare firmosin për herë të parë Parimet Globale te Fuqizimit te Grave

Për herë të parë në Shqipëri, bizneset angazhohen zyrtarisht për fuqizimin e grave në vendin e punës. Tirana Bank ishte nder 11 bizneset qe u angazhuan vullnetarisht për të integruar Parimet Globale të Fuqizimit të Grave në praktikat e tyre të punës. Në ceremoninë e organizuar nga Bashkia Tiranë, me mbështetjen e UN Women, Drejtorët Ekzekutivë të kompanive të ndryshme në fushën e IT-së, ndërtimit, operimit bankar dhe telekomunikacionit, nënshkruan një deklaratë ku zyrtarizojnë mbështetjen e tyre për avancimin e barazisë midis grave dhe burrave. Kjo nismë është mbështetur nga qeveria suedeze.

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania