Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Njoftime > Tetor 2017    
 
Informacion i nevojshëm mbi kredimarrjen në Tirana Bank për klientët Individë
  1. A mund të marr një kredi për shtëpi pranë Tirana Bank?

Po, ju mund të merrni një kredi pranë Bankës sonë për blerje/ndërtim/rikonstruksion të një apartamenti, vile apo zyre, për të zhvilluar aktivitetin tuaj. Tirana Bank nëpërmjet stafit në degët e saj ju jep informacion të detajuar mbi kredinë si: normat e interesit, mënyrës së pagesës, kohëzgjatjes së kredisë, detyrimet dhe kostot etj, që ju të jeni i qartë për zgjedhjen tuaj dhe alternativën më të mirë për ju.

 

  1. Pse merren në konsideratë të ardhurat e mia nga Tirana Bank?

Banka merr në konsideratë të ardhurat tuaja në përllogaritjen e këstit të kredisë në mënyrë që ju dhe familjet tuaja të mos përballeni me vështiresi financiare. Të ardhurat e mjaftueshme mundësojnë pagesën e rregullt të kredisë pa cënuar standardin tuaj të jetesës.

 

  1. Pse vlerësohet nga Tirana Bank prona e lënë si garanci?

Banka vlerëson pronën e lënë si garanci, për të marrë informacion të detajuar mbi vlerën e saj në treg. Vlerësimi i pronës ju mundëson gjithashtu një informacion të hollësishëm mbi pronën që kërkoni të blini në aspektet ligjore, vlerën e tregut dhe tregtueshmërinë e saj në të ardhmen, nëse do t’ju interesojë.

 

  1. A nevojitet sigurimi i jetës dhe pronës nëse marr kredi tek Tirana Bank?

Sigurimi i pronës dhe i jetës mbron si klientin huamarrës, ashtu edhe bankën ndaj rrezikut të zjarrit, tërmeteve apo në rastin e humbjes së jetës së huamarrësit. Ky sigurim që paguhet çdo vit, transferon riskun nga klienti tek kompania e sigurimit duke ju ofruar kështu qetësinë e duhur gjatë gjithë kohëzgjatjes së kredisë nga çdo e papritur e jetës.

 

  1. Si mund ta marr një kredi në Tirana Bank?

Me paraqitjen tuaj në një nga deget tona, stafi i bankës do ju informojë në mënyrë të detajuar për të gjitha hapat dhe dokumentat përkates për të marrë kredinë që dëshironi.

 

Jemi gjithmonë pranë jush dhe vazhdojmë të plotësojmë kërkesat tuaja!

TIRANA BANK tani mundesh!

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
NJOFTIM PËR KLIENTËT
Të nderuar klientë,   Dëshirojmë t'ju njoftojmë se ditën e shtunë 16.12.2017, agjencia jone ne City Park nuk do të jetë e hapur. Jeni të mirëpritur të kryeni veprimet tuaja bankare pranë degës tonë në Autostrad&e...
Depozita me Afat E-Deposit
Depozita me Afat E-Deposit e krijuar nëpërmjet platformës elektronike winbank Çdo klient Individ i Tirana Bank, i cili është i regjistruar në platformën winbank, mund të çelë një depozitë me afat në çdo kohë dhe k...
Informacion i nevojshëm mbi kredimarrjen në Tirana Bank për klientët Individë
A mund të marr një kredi për shtëpi pranë Tirana Bank? Po, ju mund të merrni një kredi pranë Bankës sonë për blerje/ndërtim/rikonstruksion të një apartamenti, vile apo zyre, për të zhvilluar aktivitetin tuaj. Tirana...
Tirana Bank nderohet me çmim për politikat mbështetëse dhe kundër diskriminimit.
Dje në Pallatin e Brigadave u zhvillua ceremonia e publikimit të Indexit LGBTIQ, një indeks i publikuar për të dytin vit radhazi bashkë me ndarjen e disa çmimeve për kompanitë më të mira që morën pjesë në këtë Ind...
Piraeus Bank shënon një fitim prej 7 milion € në Tremujorin e dytë 2017
...
Tirana Bank sponsorizon koncertin "Maratona e Këngës"
“Maratona e Këngës”, vijoi mbrëmë rrugëtimin e saj edhe në qytetin e Përmetit. Festa e madhe muzikore e organizuar në qendër të qytetit, përfshiu në atmosferën e saj një numër të madh spektatorësh. Tir...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania