Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Njoftime > Dhjetor 2017    
 
Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.

Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.

 

Dita e djeshme solli një buzëqeshje më shumë në fytyrat e fëmijëve që kurohen pranë pavionit Onkologjik në Spitalin e Pediatrisë në Tirane.

 

Një festë e ngrohtë me muzikë e personazhet më të dashur të fëmijëve si Miushi Miki, Spiderman, Arushi Pooh dhe Princesha Aurora ka gjallëruar korridoret e këtij pavioni, me iniciativën e Tirana Bank.

 

Vetë stafi i bankës përgjatë një viti nëpërmjet një numri llogarie të vënë në dispozicion të tij, ka mundur të mbledhë nëpërmjet donacioneve personale fonde për realizimin e kësaj feste si dhe blerjen e dhuratave me rastin e Festave të Fundvitit.

Falë kësaj iniciative janë mundur të blihen dhurata për fëmijet e shtruar dhe që kurohen në këtë pavion, nga 1 deri 14 vjeç. Fëmijët kanë gezuar e festuar duke recituar e kënduar e duke përzgjedhur vetë dhuratat, duke na kujtuar edhe njëherë se nëpërmjet xhesteve të vogla dhe humane mund të dhurojme një buzëqeshje më shumë për të gjithë ata që kanë nevojë.

 

Stafi i Tirana Bank nuk ka reshtur me gjestet fisnike në drejtim të shtresave në nevojë, dhe këtë here kjo iniciativë u organizua  nën moton: Fatin nuk e ndyshojmë dot, por mund të bëjmë dikë të lumtur duke ja ndyshuar ditën. Tirana Bank Cares!

 

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Tirana Bank, imazh i unifikuar i stafit
Tirana Bank ka kënaqësinë të ndajë më në fund me të gjithë klientët e saj,  një imazh të unifikuar me veshjet e stafit në çdo degë anembanë Shqipërisë. Pas një projekti të gjatë, i cili st...
Tirana Bank mbështet organizimin e Parlamentit Europian të të Rinjve
Për të 2-tin vit është organizuar në Shqipëri Parlamenti Europian i të Rinjve. Këtë vit, Tirana Bank ka qenë mbështetësi kryesor për realizimin e tij, në mbështetje të të rinjve që kanë ardhur nga të ...
Tirana Bank fiton çmimin “Gold Euro STP” për cilësinë e veçantë të mesazheve të pagesave
Tirana Bank është nderuar nga Deutsche Bank me çmimin “Gold 2016 Euro STP” për cilësinë e veçantë të mesazheve të pagesave, për realizimin e një performance shumë të lartë në cilësinë e pagesave...
Pagesa e gjobave te Policise se Shtetit dhe asaj Bashkiake, prane sporteleve te Tirana Bank.
Tirana Bank ofron sherbimin e kryerjes se pagesave per arketimin e gjobave dhe kamatevonesave ndaj Policise se Shtetit dhe Policise Bashkiake, jo vetem per Klientet te cilet jane te pajisur me fleten e gjobes, por edhe per Klientet qe nuk jane te pajisur me nje te tille, duke gjeneruar informacion m...
Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.
Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.   Dita e djeshme solli një buzëqeshje më shumë në fytyrat e fëmijëve që kurohen pranë pavionit Onkologjik në Spitalin e Pediatrisë në Tirane.   ...
Tirana Bank dhuron Pemën e Vitit të Ri
Eshte bukur te dhurosh per shtresat ne nevoje dhe aq me teper ne kete pjese te vecante te vitit. Stafi i Tirana Bank u organizua per nje nga projektet me te bukura te fundvitit: “Bredhi yne”! Nje nisme qe zbukuroi dhe lumturoi shume njerez per te cilet fati deshte mos te festonin ne sh...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania