Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Njoftime > Shkurt 2018    
 
Tirana Bank mbështet organizimin e Parlamentit Europian të të Rinjve
1 from 3 photos       

Për të 2-tin vit është organizuar në Shqipëri Parlamenti Europian i të Rinjve. Këtë vit, Tirana Bank ka qenë mbështetësi kryesor për realizimin e tij, në mbështetje të të rinjve që kanë ardhur nga të gjitha shkollat e mesme të Shqipërise për të marrë pjesë në konferencën Tirana 2018, e zhvilluar në datat  16-17 Shkurt. Ky event shënoi rreth 90 pjesëmarrës, ku 30 prej të cilëve ishin trajnues për të rinjtë, organizatorë, fotografë, si dhe juria ndërkombëtare. Ky event organizohet nga të rinjtë për të rinjtë, duke patur të ftuar herë pas here specialistë të fushave të ndryshme në ndihmë të debatit dhe informacionit, që kërkohet për temat që përcaktohen në konference.

EYP ose në shqip Parlamenti Rinor Europian, është një organizatë jo-fitimprurëse, e vendosur si platformë në 40 shtete, me qëllim kryesor afrimin me Bashkimin Europian, por mbi të gjitha nxitjen e qytetarizimit, mirëkuptimit, barazisë, bashkëpunimit me anë të debatit politik.

Temat variojnë sipas polemikave kryesore aktuale të Bashkimit Europian. Të tilla janë tema për: Sigurinë dhe Mbrojtjen, për Ekonominë, për Zhvillimin e Shteteve, për të Drejtat e Njeriut, për Marrëdhëniet Ndërkombëtare, për Marrëdhëniet e Brendshme e me rradhë.

Me mbështjen e këtij aktiviteti, Tirana Bank dëshiron të inkurajoje të rinjtë në përfshirjen e tyre në jetën sociale dhe politike të vendit, duke patur besimin e madh se angazhimi i tyre do të ndihmojë në të ardhmen dhe prosperitetin e shoqërisë tonë.

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Tirana Bank mbështet organizimin e Parlamentit Europian të të Rinjve
Për të 2-tin vit është organizuar në Shqipëri Parlamenti Europian i të Rinjve. Këtë vit, Tirana Bank ka qenë mbështetësi kryesor për realizimin e tij, në mbështetje të të rinjve që kanë ardhur nga të ...
Tirana Bank fiton çmimin “Gold Euro STP” për cilësinë e veçantë të mesazheve të pagesave
Tirana Bank është nderuar nga Deutsche Bank me çmimin “Gold 2016 Euro STP” për cilësinë e veçantë të mesazheve të pagesave, për realizimin e një performance shumë të lartë në cilësinë e pagesave...
Pagesa e gjobave te Policise se Shtetit dhe asaj Bashkiake, prane sporteleve te Tirana Bank.
Tirana Bank ofron sherbimin e kryerjes se pagesave per arketimin e gjobave dhe kamatevonesave ndaj Policise se Shtetit dhe Policise Bashkiake, jo vetem per Klientet te cilet jane te pajisur me fleten e gjobes, por edhe per Klientet qe nuk jane te pajisur me nje te tille, duke gjeneruar informacion m...
Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.
Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.   Dita e djeshme solli një buzëqeshje më shumë në fytyrat e fëmijëve që kurohen pranë pavionit Onkologjik në Spitalin e Pediatrisë në Tirane.   ...
Tirana Bank dhuron Pemën e Vitit të Ri
Eshte bukur te dhurosh per shtresat ne nevoje dhe aq me teper ne kete pjese te vecante te vitit. Stafi i Tirana Bank u organizua per nje nga projektet me te bukura te fundvitit: “Bredhi yne”! Nje nisme qe zbukuroi dhe lumturoi shume njerez per te cilet fati deshte mos te festonin ne sh...
Depozita me Afat E-Deposit
Depozita me Afat E-Deposit e krijuar nëpërmjet platformës elektronike winbank Çdo klient Individ i Tirana Bank, i cili është i regjistruar në platformën winbank, mund të çelë një depozitë me afat në çdo kohë dhe k...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania