Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Prona për Shitje > Prona për Shitje    
 
Tirana Bank Prona për Shitje

Tani është edhe më e thjeshtë të blesh një pronë nga Tirana Bank. Të gjitha pronat e Tirana Bank mund ti gjeni në faqen e webit:

www.tbre.al

Në këtë faqe mund të gjeni të gjitha tipologjitë e pronave duke filluar nga njësi banimi, dyqane, njësi tregtare, toka etj.

Faqja është duke u ndërtuar dhe çdo ditë do të gjeni prona të reja të azhornuara me foto, përshkrime dhe çmimet përkatëse.

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania