Depozita
  Llogari
  Kredite
  Kartat
  Transfertat
  Perllogaritje
  Paga perfituese
  Winbank
 BLIHETSHITET
EUR 138.80141.20
USD 107.20110.30
GBP174.50181.50
CHF113.60118.20
CAD 92.87102.75
Data: 23/09/2014
Kthehu Kredia Per Ēdo Deshire
  Te Tjera

Kredi Pėr Ēdo Dėshirė

Levizni te Patundshmen! 

Kjo kredi u drejtohet te gjithe individeve me te ardhura te mjaftueshme mujore, qe deshirojne te marrin kredi per arsye te ndryshme dhe mund te vendosin si garanci hipoteken e shtepise se tyre.

Perfituesit:

  • Individe nga mosha18vjeē - 65vjeē

Shuma dhe afati i shlyerjes:

  • Min. 600.000 LEK
  • Max. 6.000.000 LEK

Monedha dhe afati i shlyerjes:

  • Kjo kredi perfitohet vetem ne monedhen LEK
  • Jepet me afat deri ne15 vjet,

Garancia:

Hipoteke e rangut te pare te prones ne emer te huamarresit.

Normat e Interesit pėr individė:

Fiks per vitin e pare 5% mė pas:

  • Deri ne 7 vjet LEK = Tribor(12 M) + 2.4 % (min. 6.5%)
  • 7-15 vjet =Tribor(12 M) + 2.75 %  (min. 6.5%)

Normat e Interesit pėr individė pagamarrės:

Fiks pėr vitin e parė 5%, me pas

  • Deri ne 7 vjet LEK = Tribor(12 M) + 2.2 % (min. 6.5%)
  • 7-15 vjet =Tribor(12 M) + 2.5 %  (min. 6.5%)

Tabele Permbledhese e Kushteve dhe Interesave te Kredive per IndivideInformacion parakontraktor per kredine Per Ēdo Deshire


 

Per me shume informacion kontaktoni ne deget tona ose telefononi ne InfoBank 0800 68 68.

 

 
25.11.2013
Tirana Bank, mbėshtet iniciativėn “Ta pastrojmė Shqipėrinė nė njė ditė” Tirana Bank, kėtė
[me shume]
01.11.2013
Tirana Bank inkurajon ndėrgjeg
[me shume]
17.10.2013
Tirana Bank ėshtė pranė tė moshuarve tė vetmuar nė Ditėn Ndėrkombėtare Kundėr
[me shume]
Privacy Policy   |  Terms of Use   |  Copyright   |  English   |  Due Diligence   |