Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Fushatë Sensibilizuese    
 
ÇDO TIP PËRSHTATET ME DIKË.

Dhurimi i gjakut është dhurata më e rëndësishme për një njeri. Tirana Bank në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar, organizon dhurimin vullnetar të gjakut. Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij akti human, pranë zyrave qendrore të Tirana Bank si edhe në çdo degë të saj në të gjithë Shqipërinë në datën 14 Tetor.

Dhuro edhe ti, shpëto jetë!

 

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
 
Na ndiq në
 
Profili
20 Vjet Tirana Bank
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania