Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > SME > POS për Kartat    
 
Shërbimet P.O.S për tregëtarët

Me nje llogari tregetare POS ju mund procesoni kartat e debitit dhe kreditit ne biznesin tuaj brenda 24 oresh. Aftesia jone per te procesuar kartat ju jep mundesine te menaxhoni transaksionet tuaja me shpejtesi maksimale duke permiresiuar kenqesine e klitentit dhe duke rritur perfitimet tuaja.

Per me teper informacion kontaktoni ne numrin 0800 68 68 (pa pagese) ose ne +355 42 277 700.

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
 
Na ndiq në
 
Profili
20 Vjet Tirana Bank
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania