Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Profili > 20 Vjet Tirana Bank    
 
20 Vjet Tirana Bank

PREJ 20 VITESH, Ne jemi me ju dhe ofrojme EKUILIBER, SIGURI, LIRI për të jetuar çdo dëshirë.

Në çdo hap të hedhur në të gjithë historinë tonë iu përshtatëm tregut dhe zhvilluam biznesin, gjithmonë me besimin tek vlerat me të cilat Banka jonë u themelua në vitin 1996, duke qenë banka e parë private në Shqipëri.

Përherë me fokus në zhvillim, ia arritëm të krijojmë një rrjet mbresëlënës i cili mbulon të gjithë vendin. U përballëm me çdo sfidë dhe ia dolëm, duke krijuar Bankën kryesuese për të cilën të gjithë ne jemi krenarë dhe vazhdojmë te rritemi së bashku.

Tirana Bank është pjesë e Grupit Bankar të Pireut, aktiv në nivel ndërkombëtar dhe kryesisht në Evropën Juglindore dhe Mesdheun Lindor, si edhe në qendrat financiare Londër dhe Frankfurt.

Banka e Pireut, me një eksperiencë 100 vjeçare, udhëheq një grup kompanish që mbulojnë të gjitha aktivitetet financiare në tregun grek. Banka e Pireut zotëron në veçanti njohuri teknikenë fushat e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, bankave bujqësore, kredi konsumatore, hipotekare dhe bankim të gjelbërt, tregjet e kapitalit dhe të investimeve bankare, qera financiare dhe faktorizim.

Tirana Bank bashkëpunon me një gamë të gjerë klientësh me nevoja dhe qëllime individuale. Fokusi ynë për të qëndruar afër tyre dhe t’i ndihmojmë ata të arrijnë objektivat, është jetik. Duke pasur një lidhje të ngushte me kliente dhe individe të rëndesishëm nga fusha te ndryshme biznesesh dhe institucionesh, ne besojmë se kemi një detyrim më të madh në sistemin financiar, të ekonomisë dhe fushave në të cilat njerëzit punojnë dhe jetojnë.

Ajo që na diferencon Ne, janë punonjësit tanë, modeli i administrimit, vizioni, fokusi për shërbimin ndaj klientëve si dhe zgjidhjet e duhura financiare.

Tirana Bank do të vazhdojë të bëjë pjesën e saj duke i dhënë gjithmonë klientëve më shumë se sa pritet, duke ndihmuar ndërmarrjet e reja të kenë sukses dhe të rriten, përshpejtimin e zhvillimit ekonomik dhe financimin e projekteve komunitare që krijojnë një cilësi të mirë jetese për njerëzit. Duke kontribuar në një sistem të shëndoshë financiar, një ekonomi të mirë dhe në rritje, dhe në komunitetin njerëzor,

Ne vazhdojmë të lëvizim dhe të rritemi së bashku me klientët tanë. 

20 VJET TIRANA BANK. SË BASHKU KRIJOJMË TË NESËRMEN!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Njoftim i dytë për kreditorët e shoqërisë ”Tirana Leasing ” sha në likuidim
Shoqëria ”Tirana Leasing” sha, në likuidim, me seli në rrugën Ibrahim Rugova Vila 1/1, në Tiranë, është shoqëri anonime, e regjistruar pranë Qendrës Kombëtare të Biznesit me numë...
Tirana Bank firmos Parimet Globale te Fuqizimit te Grave
Kompani shqiptare firmosin për herë të parë Parimet Globale te Fuqizimit te Grave Për herë të parë në Shqipëri, bizneset angazhohen zyrtarisht për fuqizimin e grave në vendin e punës. Tirana Ban...
Tirana Bank nënshkruan Memorandumin mbi Praktikat e Studentëve
Qëllimi i këtij memorandumi është vendosja e dhe intensifikimi i i formave të reja të bashkëpunimit ndërmjet palëve, për zhvillimin e njohurive profesionale të profesionistëve të rinj në mje...
NJOFTIM PËR SHTYP
Piraeus Bank Group njofton emërimin e Drejtorit të ri Ekzekutiv (CEO)   Gjatë mbledhjes së ditës së premte, Bordi i drejtorëve të PBG zgjodhi në mënyrë unanime Z. Christos Megalou si Drejtorin e Ri ...
NJOFTIM PËR SHTYP
REZULTATET E 9 MUJORIT TË PIRAUES BANK GROUP Qëndrueshmëria Kundrejt Objektivave:Profitabiliteti, Ulja NPEs dhe Kredive me probleme, Përmirësimi i Likuiditetit   Deklaratat e Drejtuesve “Jam i kënaqur tju raportoj s...
NJOFTIM PËR SHTYP
03.11.2016
Piraeus Bank njofton emërimin e anëtarëve të rinj dhe kryetarit të Bordit  Bordi i Drejtorëve të Piraeus Bank zgjodhi zotërinjtë George Handjinicolaou, Salomonit Berahas dhe Enrico Tommaso Cucchiani si anë...
 
Na ndiq në
 
Profili
20 Vjet Tirana Bank
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania