Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Profili > Rreth Nesh    
 
Rreth Nesh

Bordi Drejtues:

 

Constantinos Loizides - Anëtar (Kryetar i Emëruar)

Bedri Collaku - N/Kryetar

Dritan Mustafa - Anëtar

Agkop Mardikian - Anëtar

Christos Bougiouklis - Anëtar


 

 

Komiteti Drejtues:

  • Dritan Mustafa - Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv
  • Konstantinos Tsigaras - Drejtues Financiar
  • Eralda Tafaj Gurga  - Drejtuese e Operacioneve
  • Manjola Capo - Drejtore e Divizionit të Kredisë
  • Elona Gjipali -  Drejtore e Divizionit të Rekuperimit Bankar

 

Kontakte të tjera zyrtare:

  • Najada Xhaxha - Drejtore e Shërbimeve Back Office  
  • Grigorios Michailidis – Drejtues i Biznesit (i komanduar)
  • Eranda Shehu – Drejtuese e Retail-it (e komanduar)
  • Suela Dhima - Drejtore e Departamentit të Përputhshmërisë
  • Lila Canaj - Drejtore e Rrjetit të Degëve (e komanduar) & Departamentit të Bankingut Privat & Institucioneve të Biznesit
  • Fatos Aliaj - Drejtor i Divizionit të Korporatave (i komanduar)
  • Klodi Berberi - Drejtor i Informacionit & Organizimit
  • Nevila Gega - Drejtore e Shërbimeve Mbështetëse 
  • Ilirjan Zhapa - Drejtor i Departamentit të SME-ve
  • Grela Koci - Drejtore e Departamenit Logjor
  • Brisilda Bala - Drejtore e Departamentit të Menaxhimit të Riskut
  • Veronika Bako - Drejtore e Departamentit të Kontrollit
  • Lutjana Konomi - Drejtore e Departamentit të Marketingut & PR
  • Fjodora Fjora - Përfaqësuese e Zyrës së Shtypit
Biografitë e Komitetit Drejtues
 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Tirana Bank sponsorizon koncertin "Maratona e Këngës"
Tirana Bank ishte sponsori kryesor në koncertin “Maratona e Këngës”, organizuar në qendr të Shkodrës në bashkëpunim me Bashkine e qytetit. Ky spektakël, është një festë e madhe muzikore që tërheq audiencën e...
Pagesa e gjobave te Policise se Shtetit dhe asaj Bashkiake, prane sporteleve te Tirana Bank.
Tirana Bank ofron sherbimin e kryerjes se pagesave per arketimin e gjobave dhe kamatevonesave ndaj Policise se Shtetit dhe Policise Bashkiake, jo vetem per Klientet te cilet jane te pajisur me fleten e gjobes, por edhe per Klientet qe nuk jane te pajisur me nje te tille, duke gjeneruar informacion m...
Tirana Bank kontribuon ne projektin e rendesishem te Bashkise
08/08/2017
Tirana Bank kontribuon ne projektin e rendesishem te Bashkise per rikonstruktimin e kopshtit nr. 17 ne Tirane Kopshti nr. 17 eshte rikonstruktuar teresisht duke pesuar nje transformim te plote si nga ana funksionale e hapesirave te jashtme edhe nga organizimi i hapesirave te brendshme per nje qendr...
Sfidat e tranzicionit drejt SNRF 9
27.07.2017
Brisilda Bala, CFA Drejtore e Departamentit te Administrimit te Rrezikut, TIRANA BANK Kryetare e Komitetit te Administrimit te Rrezikut, AAB   Ky vit filloi per shume prej nesh me diskutime te intensifikuara lidhur me ndermarrjet e nevojshme per kalimin nga standarti i raportimit financiar ...
NJOFTIM PER KLIENTET
I nderuar Klient,   Si rezultat i ndryshimeve teknologjike në sistemin e rrjetit të ATM të Bankës Piraeus në Greqi ju njoftojmë se komisionet për veprimet cash me kartë debiti në këto ATM do të ndryshojnë.   Komisionet e p&eu...
GRUPI PIRAEUS BANK SHPALL PLANIN E TIJ STRATEGJIK 2020: “AXHENDA 2020”
24.05.2017
Piraeus Bank, nën drejtimin e lidershipit të ri, shpall qëllimin për të marrë një hap vendimtar përpara “për të qenë banka më e besuar në Greqi, për të krijuar vlerë për aksionerët, klientët dhe puno...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania