Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Njoftime > Prill 2017    
 
Junior Achievement - Drejtues për një ditë

Junior Achievement është organizata më e madhe në botë, e cila edukon dhe frymëzon të rinjtë për të vlerësuar lirinë e sipërmarrjeve të biznesit dhe të ekonomisë, si edhe për të përmirësuar cilësinë e jetës së tyre.

Tirana Bank nuk mund të anashkalojë dhe të neglizhojë të ardhmen e vendit, brezin e ri. Një nga maturantët e përzgjedhur nga kjo organizatë u ftua të kalonte ditën në mjediset e zyrave qendrore të Tirana Bank. Gjatë qëndrimit të tij, ai u prezantua me detyrat e punës së të gjitha departamenteve. Në fund të e praktikës u shpërndanë certifikata për studentët pjesëmarrës.

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania