Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Prona për Shitje > Tendera    
 
Ftesë për Ofertë

Kërkesë për:

 

 1. Ftesë për Ofertë për detectors lamps, banding strapping machine 
 2. Ftesë për Ofertë për Tablet
 3. Ftesë për Ofertë për Office Furniture
 4. Ftesë për Ofertë për Cars Leasing 
 5. Ftesë për Ofertë për Shërbimin e mirëmbajtjes së makinave të numërimit, makinave kontrolluese, llampave të kontrollit,  makinave shirituese, Tabelave Exchange, kodeve (Time Delay) 
 6. Ftesë për Ofertë për Ofrimin e Shërbimeve Noteriale
 7. Ftesë për Ofertë për Topographic Services
 8. Ftesë për Ofertë për Invitation to Quote ATP Endpoint Security
 9. Ftesë pë Ofertë për Invitation to Quote CISCO ISE solution
 10. Ftesë për Ofertë për "Environmental Assessors"
 11. Ftesë për Ofertë për "Licensed Specialist"
 12. Ftesë për Ofertë për “ Thermal printer Paper & Cleaning Cards ”
 13. Ftesë për Ofertë për 15 copë Cisco Router 880G series
 14. Ftesë për Ofertë për Mirëmbajtjen e sistemeve të alarmeve kundra vjedhjes, sistemeve të alarmeve kundra zjarrit, sistemit të vëzhgimit dhe sistemit të akses kontrollit në të gjitha objektet e Tirana Bank
 15. Ofertë për Uniformat e Stafit të Tirana Bank
 16. Ofertë për Rack Mount - Automatic Transfer Switch
 17. Ofertë për New Equipment and installation services to upgrade the local Core Servers and related networking
 18. Ofertë për New Firewall solution
 19. Ofertë për Internal & External Penetration Test 
 20. Ofertë për Printing Materials
 21. Ofertë për Leased lines, ISDN, PSTN, Business internet, Data Room rent
 22. Ofertë për ruajtje dhe sigurim fizik, si dhe verifikimin e sinjaleve të alarmit të objekteve të Tirana Bank 
 23. Ofertë për Sistem Alarmi Kundër Zjarrit për Zyrat Qendrore 
 24. Ofertë për Cadra promocionale
 25. Ofertë për Hartimin e një Studimi për Planin e Përgjithshëm Elektrik dhe Shërbimin e Mirëmbajtjes dhe Riparimit të Sistemeve Elektrike të Bankes së Tiranës për Zyrat Qendrore dhe Rrjetin e Degëve
 26. Furnizimin me Bimë natyrale dekorative dhe Vazo për Banken e Tiranës
 27. Shërbimin e transportimit të kartmonedhave, monedhave metalike, çeqeve dhe të çdo lloj letre me vlerë
 28. Shërbim Transporti (ATM, stabilizatore, gjeneratorë, UPS, totem-e, kasaforta, automjete, dokumente të arkivës, pajisje të ndryshme etj) sipas nevojave të Bankës në Tiranë dhe në rrethe
 29. Fraud Monitoring Application 
 30. Shërbimet e Mirëmbajtjes dhe Riparimit të sistemeve të kondicionimit të Bankës së Tiranës për Zyrat Qendrore dhe Rrjetin e degëve
 31. Permanent Control Application 
 32. Shërbimin e Mirëmbajtjes për riparimin e Totem-ve , ATM-ve dhe Reklamave ballore, për Zyrat Qendrore dhe Rrjetin e Degëve të Bankës së Tiranës në gjithë Shqipërine
 33. Blerjen e UPS-ve  sipas nevojave të Bankës Tirana
 34. Ofertë për shërbimin e printerave & fotokopjeve dhe rimbushje tonerash 
 35. Ofertë për Grila Vertikale 12 cm si në foton në Aneksin A
 36. Ofertë për punimet e listuara ne Aneksin A
 37. Oferte per sherbimin e pastrimit te perditshem te ambjenteve te Bankes Tirana.
 38. Oferte per mirembajtjen e Gjeneratoreve, UPS-ve dhe Stabilizatoreve

 

Shiko më poshtë per kriteret e përzgjedhjes dhe dokumentacionin përkatës

Kliko ketu per detectors lamps banding strapping machine
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për Tablet
Kliko këtu për Ofertë për Office Furniture
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për Cars Leasing
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për Shërbimin e mirëmbajtjes së makinave të numërimit, makinave kontrolluese, llampave të kontrollit, makinave shirituese, Tabelave Exchange, kodeve (Time Delay)
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për Ofrimin e Shërbimeve Noteriale
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për Topographic services
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për Invitation to Quote ATP Endpoint Security
Kliko këtu Ftesë pë Ofertë për Invitation to Quote CISCO ISE solution
Kliko kë tu për Ftesë për Ofertë për "Environmental Assessors"
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për "Licensed Specialist"
Kliko këtu për Ftesë për ofertë për “ Thermal printer Paper & Cleaning Cards ”
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për 15 copë Cisco Router 880G series
Kliko këtu për Ofertë për Mirëmbajtjen e sistemeve të alarmeve kundra vjedhjes, sistemeve të alarmeve kundra zjarrit, sistemit të vëzhgimit dhe sistemit të akses kontrollit në të gjitha objektet e Tirana Bank
Kliko këtu për Ofertën e Uniformave të Stafit të Tirana Bank
Kliko këtu për Ofertën për Rack Mount - Automatic Transfer Switch
Kliko këtu për Ofertën për New Equipment and installation services to upgrade the local Core Servers and related networking
Kliko këtu për Ofertën për New Firewall solution
Kliko këtu për Ofertën për Internal & External Penetration Test
Kliko këtu për Ofertën për Printing Materials
Kliko këtu për Ofertën për Leased lines, ISDN, PSTN, Business Internet, Data Room rent
Kliko këtu për Ofertën për ruajtjen dhe sigurimin fizik dhe verifikimin e sinjaleve të alarmit të objekteve të Bankës Tirana në gjithë Shqiperinë
Kliko këtu për Ofertën për ruajtje dhe sigurim fizik, si dhe verifikimin e sinjaleve të alarmit të objekteve të Tirana Bank
Kliko këtu për Ofertën për Sistem Alarmi Kundër Zjarrit për Zyrat Qendrore
Kliko këtu për ofertën e çadrave promocionale
Kliko këtu për Hartimin e një Studimi për Planin e Përgjithshëm Elektrik dhe Shërbimin e Mirëmbajtjes dhe Riparimit të Sistemeve Elektrike për Zyrat Qendrore dhe Rrjetin e Degëve
Kliko këtu për Furnizimin me Bimë natyrale dekorative dhe Vazo për Banken e Tiranës
Kliko këtu për Shërbimin e transportimit të kartmonedhave
Kliko këtu për Shërbim Transporti
Kliko këtu për: Request for Interest - Fraud Control
Kliko këtu për Shërbimet e Mirëmbajtjes dhe Riparimit të sistemeve të kondicionimit
Kliko këtu për: Request for Interest - Permanent Control
Kliko këtu për: Ftesë për Ofertë Mirëmnajtje TOTEM
Kliko këtu për: Ftesë për Ofertë UPS
Kliko këtu për: Ofertë për shërbimin e printerave & fotokopjeve dhe rimbushje tonerash
Kliko këtu për Ftese per Ofertë për Grila Vertikale 12 cm si në foton në Aneksin A
Ofertë për punimet e listuara ne Aneksin A
Kliko këtu për Aneksin e Ofrimit te Shërbimit Pastrim
Kliko këtu për Ofrimin e Shërbimit Pastrim
Kliko këtu për Aneksin e Ofrimit te Shërbimit Gjeneratore
Kliko këtu për Ofrimin e Shërbimit Gjeneratore
 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Tirana Bank fiton çmimin “Gold Euro STP” për cilësinë e veçantë të mesazheve të pagesave
Tirana Bank është nderuar nga Deutsche Bank me çmimin “Gold 2016 Euro STP” për cilësinë e veçantë të mesazheve të pagesave, për realizimin e një performance shumë të lartë në cilësinë e pagesave...
Pagesa e gjobave te Policise se Shtetit dhe asaj Bashkiake, prane sporteleve te Tirana Bank.
Tirana Bank ofron sherbimin e kryerjes se pagesave per arketimin e gjobave dhe kamatevonesave ndaj Policise se Shtetit dhe Policise Bashkiake, jo vetem per Klientet te cilet jane te pajisur me fleten e gjobes, por edhe per Klientet qe nuk jane te pajisur me nje te tille, duke gjeneruar informacion m...
Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.
Tirana Bank feston me fëmijët e pavionit të Onkologji dhe Hemofili.   Dita e djeshme solli një buzëqeshje më shumë në fytyrat e fëmijëve që kurohen pranë pavionit Onkologjik në Spitalin e Pediatrisë në Tirane.   ...
Tirana Bank dhuron Pemën e Vitit të Ri
Eshte bukur te dhurosh per shtresat ne nevoje dhe aq me teper ne kete pjese te vecante te vitit. Stafi i Tirana Bank u organizua per nje nga projektet me te bukura te fundvitit: “Bredhi yne”! Nje nisme qe zbukuroi dhe lumturoi shume njerez per te cilet fati deshte mos te festonin ne sh...
Depozita me Afat E-Deposit
Depozita me Afat E-Deposit e krijuar nëpërmjet platformës elektronike winbank Çdo klient Individ i Tirana Bank, i cili është i regjistruar në platformën winbank, mund të çelë një depozitë me afat në çdo kohë dhe k...
Tirana Bank nderohet nga “SOS Fshatrat e Fëmijëve”, Shqipëri.
Tirana Bank nderohet nga “SOS Fshatrat e Fëmijëve”, Shqipëri “ Mirënjohje për Donatorët Gold” me motivacionin:  “Ju falenderojme per kontributin dhe mbeshtetjen tuaj! Femijet do t’ju falenderojne ne te ardhmen!” Një...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania