Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Llogari    
 
Llogaria Kursimet e Mia

Është një llogari pa afat kohor, në të cilën klientët Individë mund të depozitojnë fondet e tyre me qëllim kursimi, të përfitojnë interes dhe kanë mundësi të përdorin kursimet e tyre në çdo moment.

Hapni një Llogari “Kursimet e Mia” dhe përfitioni:

  • Zero komision për hapjen e llogarisë
  • Zero komision mirëmbajtje mujore
  • Interesa* që kreditohen në llogarinë tuaj çdo muaj
  • Fonde të lira në çdo moment

Karakteristikat e llogarisë Kursimet e Mia!

Minimumi i kerkuar per hapjen e kësaj llogarie është 30,000 LEK, 300 EUR ose 300 USD

Transaksionet që mund të kryhen në llogarinë e kursimit “Kursimet e Mia” janë:

  • Depozitim dhe tërheqje cash
  • Transferta në mbërritje
  • Transferta fondesh brenda llogarive tuaja
  • Pagesa nga palët e treta          
  • Urdhër pagese (për kreditimin e llogarisë)

Llogaria “Kursimet e Mia” mund të ketë më shumë se një mbajtës të llogarisë

Informim për balancën e llogarisë nëpërmjet: Degëve të Tirana Bank, Kujdesit ndaj Klientit 24/7, Platformës Elektronike Winbank dhe Nxjerrjes se Llogarise.

*Interesi në llogarinë “Krusimet e Mia” llogaritet mbi balancën më të ulët të muajit.

Për informacione të mëtejshme, lutemi vizitoni një nga degët e Tirana Bank ose telefoni 0800 68 68 ose 04-2277700 (nëse telefononi nga celulari osë jashtë vendit), 24 orë në ditë.

“Depozitat në Banka e Tiranës SHA sigurohen nga Agjensia e Sigurimit të Depozitave (www.asd.gov.al) në bazë të ligjit nr. 53/2014 “Për sigurimin e depozitave”, deri në shumën LEK 2.500.000 ose ekuivalentin e kësaj shumë në monedhë të huaj.”

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Paketa Studentore
            Je student? Zbulo përfitimet e Paketës Studentore “Sukses” Të vendosni se cila është banka e duhur për interesat tuaja është një nga proceset vendimmarrëse që do t&e...
Tirana Bank dhe UNDP në partneritet për të promovuar mbrojtjen e mjedisit
Tirana Bank dhe UNDP në partneritet për të promovuar mbrojtjen e mjedisit   Tiranë, 17 qershor 2019 - Tirana Bank, në linjë me politikat e Përgjegjshmërisë Sociale të Korporatës së Grupit Balfin dhe UNDP, Programi i Zhvillimit i Komb...
Njoftim pë transferimin e degës "Pazari i Ri"
Të nderuar klientë! Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se duke fillua nga data 10.06.2019 dega "Pazari i Ri" do të zhvendoset në mjedise të reja në të njëjtën zonë tek rruga "Luigj Gurakuqi", përballë degës aktua...
Artikull
5 ARSYE PSE BIZNESI YT KA NEVOJE PER KREDI Ju me siguri e keni dëgjuar shprehjen e vjetër: “Që të fitosh para, duhet të shpenzosh para”! Nëse jeni zotërues i një biznesi, jemi të bindur që doni që ai të vazhdojë t&eu...
Edhe Arbri bëhet me shtëpi në Vlorë!
Arbri, një inxhinier 27 vjeçar që banon në Vlorë, ka kohë që ëndërron të ketë shtëpinë e tij dhe tani që do të finalizojë raportin e tij të dashurisë në martesë, është pikërisht momen...
“Pas Benit, edhe Alerini në Vlorë lë qiranë për t’u bërë me shtëpinë e tij.”
Edhe nëse je ende beqar, asnjëherë nuk është keq të investosh për shtëpinë e ëndrrave të tua. Alerini është një i ri nga Lezha, i cili prej 6 vitesh jeton dhe punon në Vlorë. Puna si përgjegjës dhe teknik kompj...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania