Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Kreditë    
 
Kredi me Peng Depozite

Kredi me Garanci Depozite me afat

Kredia me garanci Depozitën me afat (Cash Collateral), synon të përmbushë nevojat financiare të klientëve individe, të cilet vendosin si garanci për kredinë, depozitën me afat pranë Tirana Bank.

- Monedha: LEK, EUR, USD

- Shuma maksimale e financimit: LEK 18,750,000/ EUR 150,000/ USD 132,000

- Kohëzgjatja: 6 deri 25 muaj (Kohëzgjatja e kredisë është e njejtë me kohëzgjatjen e depozitës me afat të vendosur si garanci).

- Limiti i financimit:

  • 80% e depozitës me afat (kredia dhe T/D janë ne monedhë  te njejte)
  • 70% e depozitës me afat (kredia dhe T/D janë ne monedhë  te ndryshme)                     

- Normat e Interesit:  Normë interesi e depozitës me afat +2%                                              

- Mënyra e pageses:                        

  • Principali dhe interesi paguhen me këste të barabarta mujore
  • Principali dhe interesi paguhen në datën e maturimit të depozitës me afat.

- Lloji i garancisë: Depozita e vendosur si garanci do të regjistrohet në Rregjistrin e Barrave Siguruese (RBS) në rastet kur:

  • Shuma e kredisë eshte ≥ 20,000 EUR (ekuivalenti në LEK, USD);
  • Kredimarrësi është pronar/administrator i një kompanie apo i licencuar si Person Fizik pavarësisht shumës së kredisë;

 

Për informacione të mëtejshme ju lutem kontaktoni me degët tona në të gjithë Shqipërinë ose telefononi falas InfoBank 0800 68 68

Informacioni i standardizuar parakontraktor i Kredisë me Peng Depozite
 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Paketa Studentore
            Je student? Zbulo përfitimet e Paketës Studentore “Sukses” Të vendosni se cila është banka e duhur për interesat tuaja është një nga proceset vendimmarrëse që do t&e...
Tirana Bank dhe UNDP në partneritet për të promovuar mbrojtjen e mjedisit
Tirana Bank dhe UNDP në partneritet për të promovuar mbrojtjen e mjedisit   Tiranë, 17 qershor 2019 - Tirana Bank, në linjë me politikat e Përgjegjshmërisë Sociale të Korporatës së Grupit Balfin dhe UNDP, Programi i Zhvillimit i Komb...
Njoftim pë transferimin e degës "Pazari i Ri"
Të nderuar klientë! Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se duke fillua nga data 10.06.2019 dega "Pazari i Ri" do të zhvendoset në mjedise të reja në të njëjtën zonë tek rruga "Luigj Gurakuqi", përballë degës aktua...
Artikull
5 ARSYE PSE BIZNESI YT KA NEVOJE PER KREDI Ju me siguri e keni dëgjuar shprehjen e vjetër: “Që të fitosh para, duhet të shpenzosh para”! Nëse jeni zotërues i një biznesi, jemi të bindur që doni që ai të vazhdojë t&eu...
Edhe Arbri bëhet me shtëpi në Vlorë!
Arbri, një inxhinier 27 vjeçar që banon në Vlorë, ka kohë që ëndërron të ketë shtëpinë e tij dhe tani që do të finalizojë raportin e tij të dashurisë në martesë, është pikërisht momen...
“Pas Benit, edhe Alerini në Vlorë lë qiranë për t’u bërë me shtëpinë e tij.”
Edhe nëse je ende beqar, asnjëherë nuk është keq të investosh për shtëpinë e ëndrrave të tua. Alerini është një i ri nga Lezha, i cili prej 6 vitesh jeton dhe punon në Vlorë. Puna si përgjegjës dhe teknik kompj...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania