Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Kreditë    
 
Kredi për Shtëpi
Kredi për Blerje / Ndërtim Shtëpie dhe Blerje Toke
 

Bëhu si Beni! Bli shtëpine tënde!

 

Kredi për Blerje / Ndërtim Shtëpie dhe Blerje Toke

 

Afatet dhe kushtet e kreditimit:

- Monedha: EUR/ LEK

- Shuma e financimit:

  • Min:     5,000 EUR / 625, 000 LEK;
  • Max: 300,000 EUR / 37,500,000 LEK Klientë Mass
  • Max: 800,000 EUR / 100,000,000 LEK Klientë Affluent;

- Kohëzgjatja: deri në 30 vjet;

- Limiti i financimit: deri në 80% te vlerës së shtëpise që do të blihet/ndërtohet;                 

- Normat e Interesit: 

 

Monedha

PRONE REZIDENCIALE

Kliente Pagamarres

Kliente Standarte

LEK

Fiks 3.5% Vitin I,

Tribor 12M + 1.6%, Min 4 % (vitet e tjera)

Fiks 3.5% Vitin I,

Tribor 12M + 2%, Min 4 % (vitet e tjera)

EUR

Fiks 2% Vitin I,

Euribor 12M + 3.7%, Min 3.7% (vitet e tjera)

Fiks 2% Vitin I,

Euribor 12M + 4%, Min 4% (vitet e tjera)

 

Monedha

PRONE JO- REZIDENCIALE

Kliente Pagamarres

Kliente Standarte

LEK

Fiks 3.5% Vitin I,

Tribor 12M + 2.6%, Min 5 % (vitet e tjera)

Fiks 3.5% Vitin I,

Tribor 12M + 3%, Min 5% (vitet e tjera)

EUR

Fiks 2% Vitin I,

Euribor 12M + 4.7%, Min 4.7% (vitet e tjera)

Fiks 2% Vitin I,

Euribor 12M + 5%, Min 5% (vitet e tjera)

                       

- Mënyra e pagesës: Principali dhe interesi paguhen me këste të barabarta mujore

- Garancitë: Hipotekë e rangut të parë mbi pronën që financohet ose pronë tjeter që plotëson kushtet e Bankës

 

Kredi  per Rikonstruksion Shtepie

 

- Monedha: EUR/LEK

- Shuma  e financimit:

  • Min: 8,000 EUR / 1,000,000 LEK
  • Max: 200,000 EUR / 25,000,000 LEK

- Kohëzgjatja e kredisë: deri në 20 vite

- Limiti i financimit: 100% te vlerës së projektit, deri në 80% te vlerës së shtëpisë që do të rikonstruktohet

 

ü  Normat e Interesit: 

 

Monedha

PRONE REZIDENCIALE

Kliente Pagamarres

Kliente Standarte

LEK

Fiks 3.5% Vitin I,

Tribor 12M + 1.6%, Min 4 % (vitet e tjera)

Fiks 3.5% Vitin I,

Tribor 12M + 2%, Min 4 % (vitet e tjera)

EUR

Fiks 2% Vitin I,

Euribor 12M + 3.7%, Min 3.7% (vitet e tjera)

Fiks 2% Vitin I,

Euribor 12M + 4%, Min 4% (vitet e tjera)

 

Monedha

PRONE JO- REZIDENCIALE

Kliente Pagamarres

Kliente Standarte

LEK

Fiks 3.5% Vitin I,

Tribor 12M + 2.6%, Min 5 % (vitet e tjera)

Fiks 3.5% Vitin I,

Tribor 12M + 3%, Min 5% (vitet e tjera)

EUR

Fiks 2% Vitin I,

Euribor 12M + 4.7%, Min 4.7% (vitet e tjera)

Fiks 2% Vitin I,

Euribor 12M + 5%, Min 5% (vitet e tjera)

 

- Mënyra e pagesës: Principali dhe interesi paguhen me këste të barabarta mujore. 

- Garancia: Hipotekë e rangut te parë mbi pronën që financohet ose pronë tjeter që ploteson kushtet e Bankës.

 

Për informacione të mëtejshme ju lutem kontaktoni me degët tona në të gjithë Shqipërinë ose telefononi falas InfoBank 0800 68 68.

Info parakontraktore kredi për Blerje, Ndërtim dhe Rikonstruksion shtëpie
 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Vende vakante - Internal Auditor
TIRANA BANK është duke kërkuar të punësojë një auditor të brendshëm dinamik dhe proaktiv për t'iu bashkuar Departamentit të Auditimit të Brendshëm....
Paketa Studentore
            Je student? Zbulo përfitimet e Paketës Studentore “Sukses” Të vendosni se cila është banka e duhur për interesat tuaja është një nga proceset vendimmarrëse që do t&e...
Tirana Bank dhe UNDP në partneritet për të promovuar mbrojtjen e mjedisit
Tirana Bank dhe UNDP në partneritet për të promovuar mbrojtjen e mjedisit   Tiranë, 17 qershor 2019 - Tirana Bank, në linjë me politikat e Përgjegjshmërisë Sociale të Korporatës së Grupit Balfin dhe UNDP, Programi i Zhvillimit i Komb...
Njoftim pë transferimin e degës "Pazari i Ri"
Të nderuar klientë! Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se duke fillua nga data 10.06.2019 dega "Pazari i Ri" do të zhvendoset në mjedise të reja në të njëjtën zonë tek rruga "Luigj Gurakuqi", përballë degës aktua...
Artikull
5 ARSYE PSE BIZNESI YT KA NEVOJE PER KREDI Ju me siguri e keni dëgjuar shprehjen e vjetër: “Që të fitosh para, duhet të shpenzosh para”! Nëse jeni zotërues i një biznesi, jemi të bindur që doni që ai të vazhdojë t&eu...
Edhe Arbri bëhet me shtëpi në Vlorë!
Arbri, një inxhinier 27 vjeçar që banon në Vlorë, ka kohë që ëndërron të ketë shtëpinë e tij dhe tani që do të finalizojë raportin e tij të dashurisë në martesë, është pikërisht momen...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania