Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Kreditë    
 
Kredia Studentore

Kredi Studentore

 

Kredia Studentore ofron financim të tarifës së studimit, në universitete publike e private, për programet e diplomimit apo post-diplomimit brenda ose jashtë vendit. Kredia studentore mund të ofrohet e Pasiguruar ose e Siguruar me pronë.

Përveç shumës së tarifës së studimit ofrohet edhe një shumë shtesë për nevoja të tjera te studentit (psh. qera banimi, shpenzime për pajisje shtepie). Kjo shumë shtese nuk mund të kalojë 20% e shumës së kërkuar për tarifën e studimit.

Perfituesit: Student me kohë të pjeshme ose me kohë të plotë

 

 Kredi  Studentore e Pa siguruar                   

-  Monedha: LEK, EUR

-  Shuma e financimit:

 • Min: 400 EUR / 50,000 LEK
 • Max: 7,000 EUR / 875,000 LEK

-  Kohëzgjatja: deri në 7 vjet

-  Limiti i financimit: 100% të faturës  lëshuar nga Universiteti

-  Normat e Interesit:

 • LEK: Bono Thesari 12M + 5.5%, Min 6 %
 • EUR: Euribor12M + 6.5%, Min 6.5 %                                                      

   

                                                     

-  Mënyra e pagesës: Principali dhe interesi paguhen me këste të barabarta mujore

 

 Kredi  Studentore Siguruar

-  Monedha: LEK, EUR

-  Shuma e financimit:

 • Min: 4,000 EUR / 500,000 LEK
 • Max: 50,000 EUR / 6,250,000 LEK

-  Kohëzgjatja: deri ne 7 vjet

-  Limiti i financimit:100% te faturës lëshuar nga Universiteti                                  

-  Normat e Interesit:

 • LEK: Bono Thesari12M +3.5%, Min 5.5%
 • EUR: Euribor 12M + 5.5%, Min 5.5%

-  Lloji i garancisë: Hipotekë e rangut të parë mbi pronën që financohet 

-  Mënyra e pagesës: Principali dhe interesi paguhen me këste te barabarta mujore

 

Për informacione të mëtejshme ju lutem kontaktoni me degët tona në të gjithë Shqipërinë ose telefononi falas InfoBank 0800 68 68.

Informacion Parakontraktor- Kredia Studentore e Pasiguruar
Informacion parakontraktor - Kredia Studentore e Siguruar
 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Njoftim nga Tirana Bank
01.07.2020
Të nderuar klientë, Ju informojmë se Tirana Bank ka përditesuar dokumentin e saj zyrtar “Kushtet e Punës Biznes, në zërin transfertat lokale në ALL, pas miratimit nga Banka e Shqipërisë të dy rregulloreve përkatëse AECH dhe AIPS...
Tirana Bank i dhuron fëmijëve të kryeqytetit një kënd të ri lojrash
25.06.2020
Tirana Bank ka ndërtuar nga e para një park lojrash për fëmijët e një prej zonave periferike të kryeqytetit. Parku me sipërfaqe 520 metra katrorë ndodhet në Sauk dhe është ndërtuar sipas një projekti të përbashkët m...
TIRANA BANK NJOFTON TË GJITHË KLIENTËT BIZNES PËR KREDITË PËR KAPITAL QARKULLUES DHE INVESTIME
08.06.2020
Të nderuar klientë, Ju njoftojmë se Tirana Bank ka firmosur, me Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë (MFE), më datën 2 Qeshor 2020, marrëveshjen e garancisë shtetërore të huas me bankat, për garantimin e huamarrjes së tregtarëve ...
TIRANA BANK, E HAPUR PËR JU, DITËN E SHTUNË
05.06.2020
Jemi këtu për t’iu ndihmuar në realizimin e të gjitha veprimeve tuaja bankare dhe në manaxhimin më të mirë të kohës! Dega Autostrada dhe Dega Garda operojnë në orarin 09:00-13:00 cdo të shtun&e...
Intervista e znj Brislida Bala, Drejtore e Departamentit të Menaxhimit të Riskut
11.05.2020
Drejtorja e Departamentit të Menaxhimit të Riskut të Tirana Bank, znj. Brisilda Bala, në një intervistë për revistën Monitor ka folur mbi "Sfidat e sektorit Bankar në përballjen me Covid-19"...
Publikim në revistën Monitor
29.04.2020
Drejtorja e Divizionit të Korporatave dhe Anëtare e Komitetit Ekzekutiv të Tirana Bank, znj.Glenda Kurti, në një intervistë për revistën Monitor ka folur mbi kërkesat nga bizneset e Turizmit dhe Fasonerisë për fondin e Garancisë Sovrane....
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
CRS & FATCA Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania