Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Kartat    
 
Kartë Krediti VISA Gold

Karta e Kreditit Visa Gold e Tirana Bank është një kartë me status të veçantë e krijuar për të ofruar standarde më të larta, më shumë prestigj dhe fleksibilitet.

 

Ecni më shpejt drejt privilegjeve të reja me VISA Gold!

 • Blerje pa komision në më shumë se 20 milion pika shitje (POS) në mbarë botën
 • Sigurim i Udhëtimit falas për ju dhe familjen tuaj për udhëtime të paguara me kartën e kreditit Visa Gold
 • Asistencë e shpejtë në rast të kartës së humbur/vjedhur/dëmtuar me zëvendësim të kartës apo disbursim cash të menjëhershëm
 • Tërheqje ditore cash deri në 50% të limitit të kreditit në të gjitha ATM kudo në botë që mbajnë logon VISA
 • Deri në 2 karta shtesë me komision vjetor zero
 • Pagesë minimale mujore vetëm 7% e limitit të përdorur të kartës
 • Siguri më e lartë përmes teknologjisë Chip dhe PIN
 • Monitorim 24 orë i transaksioneve të kartës për të identifikuar veprimet e dyshimta dhe për të parandaluar mashtrimet me kartë
 • Siguri maksimale përmes njoftimit falas me sms/e-mail për çdo transaksion
 • Akses online falas të transaksioneve dhe faturës tuaj mujore përmes “Karta e Kreditit online”
 • Mundësi për të paguar blerjet tuaja në këste mujore përmes shërbimit “My Way”
 • Shërbim Klienti 24 orë në 7 ditë të javës nëpërmjet Tirana Bank Call Center

Me kartën e kreditit Visa Gold ju gjithashtu mund të përfitoni nga Skema e Shpërblimit “Gëzo Kudo” e cila ofron ulje çmimesh unike nga një rrjet i gjerë tregtarësh në të gjithë Shqipërinë. Për më shumë informacion, ju lutem vizitoni www.gezokudo.al

Për informacione të mëtejshme, lutemi vizitoni një nga degët e Tirana Bank ose telefononi 0800 68 68 (nëpërmjet telefonave fiks) dhe 04-2277700 (nëse telefononi nga celulari ose jashtë vendit), 24/7; si dhe mund të dërgoni email në adresën: CardInfo@tiranabank.al

 

Informacioni Parakontraktor Karte Krediti Gold
 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
NJOFTIM PER KLIENTET
Të nderuar klientë, Në vijim të kalendarit të Festave Zyrtare të Bankës së Shqipërisë, ju bejme me dije se: Dita e Premte, date 30 Nëntor 2018, do të jetë ditë pushimi për të gjithë degët e Tirana Bank pë...
Shporta ushqimore për familjet në nevojë
Në kuadër të “Ditës botërore kundër urisë”, Tirana Bank në bashkëpunim me Spar Albania dhe me mbështetjen e Kryqit të Kuq Shqiptar, bënë të mundur përgatitjen e 100 shportave me ushqime bazë për familjet...
Kushtet e reja të punës për Biznesin, të cilat hyjnë në fuqi më datë 05.11.2018
Mund të dalloni ndryshimet e theksuara me të verdhë, duke i krahasuar me Kushtet e Punës aktuale....
Punonjësit e Tirana Bank dhurojnë gjak
Çdo pikë ka vlerë! Nën këtë slogan, më datën 10 tetor, punonjësit e Tirana Bank iu bashkuan nismës humanitare të dhurimit të gjakut në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar. Mirënjohje dhe respekt për të gjith&eu...
Takim me stafin e degëve të Rajonit Tiranë - Analiza e rezultateve të Biznesit Retail
Takimi i datës 17 shtator 2018 në mjediset e Mak  Albania Hotel, mblodhi së bashku Divizionin e Retail-it dhe stafin e rrjetit të degëve të Rajonit të Tiranës.  Tematikat kryesore të trajtuara në këtë mbledhje ishin rezultatet e ...
NJOFTIM
Piraeus Bank S.A. njofton se ka lidhur marrëveshje me Balfin Group dhe Komercijalna Banka, për shitjen e aksioneve të filialit të saj ne Shqipëri, Tirana Bank. Realizimi i transaksionit ështe i lidhur me zbatimin e disa kushteve të zakonshme, përfshirë a...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania