Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Kartat    
 
Kartë Krediti VISA Classic My Way

Me kartën e Kreditit “VISA Classic” mos i kufizoni blerjet!

Tirana Bank ju ofron shërbimin më të fundit: “My Way” - Pagesë me këste fikse për çdo blerje që kryeni brenda dhe jashtë vendit!

Tashmë nuk limitoheni më në blerjet që kryeni pasi Tirana Bank ju ofron zgjidhjen më komode për t’ju shërbyer kudo dhe në çdo kohë.

Pagesa me Këste Fikse Mujore është shërbimi më i ri që ju mundësohet për çdo blerje që kryeni me Kartën e Kreditit VISA Classic në pikat e shitjes POS brenda ose jashtë vendit.

Aktivizoni “My Way”– Vetëm me një telefonatë!

Jeni ju që zgjidhni të paguani me këste sapo kryeni një blerje të caktuar.
Aktivizoni këtë shërbim nëpërmjet telefonit, në një nga numrat në dispozicion të bankës.
Menjëherë blerja juaj do të ndahet automatikisht në këste fikse mujore sipas shumës referuar tabelës:

 

Numri i Kësteve    Shuma e Blerjes

 3 Muaj                     6,000 – 18,000 LEK

 6 Muaj                    18,001 – 36,000 LEK

 9 Muaj                    36,001 – 60,000 LEK

12 Muaj                   60,001 – 500,000 LEK 

Me VISA Classic blini me këste fikse mujore thjesht dhe shpejt!

Kryeni një blerje në POS dhe merrni një kopje të faturës së firmosur
Telefononi bankën dhe konfirmoni të dhënat tuaja për blerjen që dëshironi të ndani në këste
Çdo muaj, në llogarinë përmbledhëse që printon banka, do paraqitet edhe një prej kësteve të blerjes suaj.
Pjesa e mbetur e kësteve do të mbahet pezull nga limiti i kartës, duke u zbritur çdo muaj deri në paraqitjen në faturë të këstit të fundit.
Ju akoma mund të zgjidhni:

Shlyeni plotësisht, me 0 interes të gjithë shumën e këstit menjëherë
Shlyeni pjesërisht, duke paguar vetëm minimumin e detyrueshëm të faturës mujore prej 7%.


Për informacione të mëtejshme, lutemi vizitoni një nga degët e Tirana Bank ose telefononi 0800 68 68 (nëpërmjet telefonave fiks) dhe 04-2277700 (nëse telefononi nga celulari ose jashtë vendit), 24/7; si dhe mund të dërgoni email në adresën: CardInfo@tiranabank.al

Shërbimi i pagesës me këste ofrohet me një komision 3.5% mbi shumën e blerjes, i cili ndahet në këste dhe paguhet çdo muaj. 

Interesi aplikohet vetëm për muajin aktual në rastet kur ju zgjidhni të paguani vetëm minimumin e detyrueshëm të faturës mujore.

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
NJOFTIM PER KLIENTET
Të nderuar klientë, Në vijim të kalendarit të Festave Zyrtare të Bankës së Shqipërisë, ju bejme me dije se: Dita e Premte, date 30 Nëntor 2018, do të jetë ditë pushimi për të gjithë degët e Tirana Bank pë...
Shporta ushqimore për familjet në nevojë
Në kuadër të “Ditës botërore kundër urisë”, Tirana Bank në bashkëpunim me Spar Albania dhe me mbështetjen e Kryqit të Kuq Shqiptar, bënë të mundur përgatitjen e 100 shportave me ushqime bazë për familjet...
Kushtet e reja të punës për Biznesin, të cilat hyjnë në fuqi më datë 05.11.2018
Mund të dalloni ndryshimet e theksuara me të verdhë, duke i krahasuar me Kushtet e Punës aktuale....
Punonjësit e Tirana Bank dhurojnë gjak
Çdo pikë ka vlerë! Nën këtë slogan, më datën 10 tetor, punonjësit e Tirana Bank iu bashkuan nismës humanitare të dhurimit të gjakut në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar. Mirënjohje dhe respekt për të gjith&eu...
Takim me stafin e degëve të Rajonit Tiranë - Analiza e rezultateve të Biznesit Retail
Takimi i datës 17 shtator 2018 në mjediset e Mak  Albania Hotel, mblodhi së bashku Divizionin e Retail-it dhe stafin e rrjetit të degëve të Rajonit të Tiranës.  Tematikat kryesore të trajtuara në këtë mbledhje ishin rezultatet e ...
NJOFTIM
Piraeus Bank S.A. njofton se ka lidhur marrëveshje me Balfin Group dhe Komercijalna Banka, për shitjen e aksioneve të filialit të saj ne Shqipëri, Tirana Bank. Realizimi i transaksionit ështe i lidhur me zbatimin e disa kushteve të zakonshme, përfshirë a...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania