Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Kartat    
 
Kartë Krediti VISA Classic

Një hap më afër plotësimit të dëshirave tuaja!

Karta e kreditit VISA Classic është një limit krediti që Tirana Bank jua ofron për t’ju shërbyer kudo dhe në çdo kohë.

Ju mund ta përdorni gjerësisht kudo që shihni logon “VISA” në POS apo ATM:

•     Në mijëra njësi shitje dhe në Shqipëri (hotele, restorante, dyqane, agjensi udhëtimi etj.);
•     Mbi 20 milion njësi shitje në mbarë botën

Me VISA Classic blini thjesht dhe shpejt!
• Kryeni blerje në çdo Pikë Shitje (POS) dhe mbani një kopje të faturës së firmosur
• Çdo muaj banka ju dërgon faturën përmbledhëse të giithë veprimeve që keni kryer me kartë
• Ju njoftoheni me SMS/E-mail për çdo blerje që kryeni, faturën mujore, rritje limiti etj.

  Karta e Kreditit VISA Classic - lehtësi dhe   fleksibilitet!

Çdo muaj mund të shlyeni vetëm minimumin e detyrueshëm të faturës mujore prej 7% brenda 20 ditëve, çdo shumë tjetër sipas dëshirës, ose të gjithë shumën menjëherë:

• Me debitim automatik të llogarisë tuaj bankare në Tirana Bank
• Nga shtëpia apo zyra juaj - nëpërmjet platformës elektronike të Tirana Bank “Winbank” (online, përmes telefonit celular ose fiks)
• Në të gjitha degët e Tirana Bank

Jeni ju që zgjidhni të përfitoni! Karta e Kreditit VISA Classic ju ofron:

• 0 komision për të gjitha blerjet në Pikat e Shitjes (POS) dhe Internet
• Pagesë Minimale mujore vetëm 7% e shumës së përdorur të kartës
• Deri në 2 karta shtesë falas për të afërmit tuaj
• Njoftim falas me SMS dhe/ose E-mail për çdo blerje të kryer në kohë reale
• Informacion online falas me shërbimin winbank “Karta e Kreditit Online” për Faturën Mujore dhe
 veprimet e kryera me kartë
• Tërheqje cash deri në 30% të limitit të kartës
• 20 deri në 50 ditë për blerje pa interes
• Siguri më e lartë me teknologjinë Chip & PIN
• Përdorim kombëtar dhe ndërkombëtar për blerje mallrash e shërbimesh në POS dhe tërheqje cash
 në bankomate (ATM)
• Blerje dhe pagesa nëpërmjet Internetit (rezervim hoteli, biletë avioni, makinë me qera, blerje
  mallrash, telefonata ndërkombëtare etj.)
• Mundësi për të paguar me Këste Fikse Mujore çdo blerje që dëshironi me shërbimin “My Way”
• Interesa dhe komisione konkurruese
• Aplikim i thjeshtë dhe aprovim i shpejtë
• Shërbim klienti në çdo kohë 24/7 nëpërmjet Tirana Bank Call Center

Për informacione të mëtejshme, lutemi vizitoni një nga degët e Tirana Bank ose telefononi 0800 68 68 (nëpërmjet telefonave fiks) dhe 04-2277700 (nëse telefononi nga celulari ose jashtë vendit), 24/7; si dhe mund të dërgoni email në adresën: CardInfo@tiranabank.al

Info Parakontraktor i Kartes se Kreditit Visa Classic
 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
NJOFTIM PER KLIENTET
Të nderuar klientë, Në vijim të kalendarit të Festave Zyrtare të Bankës së Shqipërisë, ju bejme me dije se: Dita e Premte, date 30 Nëntor 2018, do të jetë ditë pushimi për të gjithë degët e Tirana Bank pë...
Shporta ushqimore për familjet në nevojë
Në kuadër të “Ditës botërore kundër urisë”, Tirana Bank në bashkëpunim me Spar Albania dhe me mbështetjen e Kryqit të Kuq Shqiptar, bënë të mundur përgatitjen e 100 shportave me ushqime bazë për familjet...
Kushtet e reja të punës për Biznesin, të cilat hyjnë në fuqi më datë 05.11.2018
Mund të dalloni ndryshimet e theksuara me të verdhë, duke i krahasuar me Kushtet e Punës aktuale....
Punonjësit e Tirana Bank dhurojnë gjak
Çdo pikë ka vlerë! Nën këtë slogan, më datën 10 tetor, punonjësit e Tirana Bank iu bashkuan nismës humanitare të dhurimit të gjakut në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar. Mirënjohje dhe respekt për të gjith&eu...
Takim me stafin e degëve të Rajonit Tiranë - Analiza e rezultateve të Biznesit Retail
Takimi i datës 17 shtator 2018 në mjediset e Mak  Albania Hotel, mblodhi së bashku Divizionin e Retail-it dhe stafin e rrjetit të degëve të Rajonit të Tiranës.  Tematikat kryesore të trajtuara në këtë mbledhje ishin rezultatet e ...
NJOFTIM
Piraeus Bank S.A. njofton se ka lidhur marrëveshje me Balfin Group dhe Komercijalna Banka, për shitjen e aksioneve të filialit të saj ne Shqipëri, Tirana Bank. Realizimi i transaksionit ështe i lidhur me zbatimin e disa kushteve të zakonshme, përfshirë a...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania