Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Kartat    
 
Kartë Debiti VISA Electron Pa Kontakt

Kartë Debiti VISA Electron Pa Kontakt

Karta e Debitit VISA Electron Pa Kontakt me Chip&PIN është karta që zëvendëson paratë në portofolin tuaj dhe ju ofron mundësinë t’i përdorni ato në formë elektronike.

Kartën VISA Electron mund ta përdorni për çdo blerje në pikat e shitjes POS ose për tërheqje parash në ATM kurdo që dëshironi, 24 orë në ditë në 7 ditë të javës.

VISA Electron Pa Kontakt Chip&PIN ofron:

• Blerje me kartë dhe tërheqje parash kudo që shihni logon “VISA”

• Përdorim Kombëtar dhe Ndërkombëtar

• Limite ditore të larta duke filluar nga 75.000 Lekë

• Regjistrim online i të gjitha transaksioneve në llogarinë tuaj bankare

• Mundësi përdorimi i disa llogarive për të kryer transaksione në monedha të ndryshme

VISA Electron Pa Kontakt Chip&PIN përdoret lehtësisht!

• 24/7 përdorim në gjithë ATM-të që pranojnë VISA Electron & POS-et që pranojnë VISA Electron dhe kanë logon përkatëse

• Mbi 1 milion ATM & 20 milion njësi shitje POS në të gjithë botën e pranojnë këtë kartë

• Mbi 80 ATM & 200 njësi shitje POS të Tirana Bank në të gjithë Shqipërinë

Përfitime të panumërta me Kartën e Debitit VISA Electron Pa Kontakt!

 • Përfitohet menjëherë – në çdo degë të Tirana Bank, e lidhur me llogari rrjedhëse ose kursimesh
 • Pa komision – për çdo blerje brenda Shqipërisë
 • Pa komision – rinovim automatik i kartës me afat 5 vjet
 • Komision lëshimi - LEK 300/EUR 2.5
 • Komision shërbimi (vjetor) LEK 300/EUR 2.5
 • Monedha e kartës në LEK dhe EUR – sipas vlerës së konvertuar (me kartën lidhen llogaritë në Lek
 • ose/dhe Euro)
 • Konvertim automatik i monedhave – kur nevojitet përdorimi për transaksionet jashtë Shqipërisë
 • Mundësi ndryshimi PIN – në bankomatet (ATM) e Tirana Bank
 • Siguri e plotë përdorimi për të gjitha transaksionet që kryeni – me teknologjinë CHIP&PIN si dhe me teknologjinë më të fundit Pa Kontakt
 • Printim i gjendjes së llogarisë – direkt nga ATM për 10 veprimet e fundit

*Për më shumë informacion lidhur me termat dhe kushtet e produktit mund të drejtoheni në çdo degë të Tirana Bank ose telefononi 0800 68 68 (nëpërmjet telefonave fiks) dhe 04-2277700 (nëse telefononi nga celulari ose jashtë vendit), 24/7; si dhe mund të dërgoni email në adresën:CardInfo@tiranabank.al

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
NJOFTIM
Piraeus Bank S.A. njofton se ka lidhur marrëveshje me Balfin Group dhe Komercijalna Banka, për shitjen e aksioneve të filialit të saj ne Shqipëri, Tirana Bank. Realizimi i transaksionit ështe i lidhur me zbatimin e disa kushteve të zakonshme, përfshirë a...
Festa e Fëmijëve
Pa dyshim të gjithë fëmijët duhet të festojnë dhe të jenë të lumtur. Ata meritojnë të jenë të tillë çdo ditë të vitit, por në disa ditë të shënuara atyre iu kushtohet një rëndësi...
Junior Achievement - Drejtues për një ditë
Junior Achievement është organizata më e madhe në botë, e cila edukon dhe frymëzon të rinjtë për të vlerësuar lirinë e sipërmarrjeve të biznesit dhe të ekonomisë, si edhe për të përmirësuar cilës...
Tirana Bank mbështet çeljen e Qendrës Komunitare të Fëmijëve me Probleme Shënetësore.
Ngritja e Qendrës Komunitare të fëmijëve me probleme shëndetësore në qytetin e Shijakut, përmban në vetvete një vlerë të madhe njerëzore. Bashkëpunimi ndërmjet Bashkisë së Qytetit, Qendrës së Shëndeti...
Tirana Bank, imazh i unifikuar i stafit
Tirana Bank ka kënaqësinë të ndajë më në fund me të gjithë klientët e saj,  një imazh të unifikuar me veshjet e stafit në çdo degë anembanë Shqipërisë. Pas një projekti të gjatë, i cili st...
Tirana Bank mbështet organizimin e Parlamentit Europian të të Rinjve
Për të 2-tin vit është organizuar në Shqipëri Parlamenti Europian i të Rinjve. Këtë vit, Tirana Bank ka qenë mbështetësi kryesor për realizimin e tij, në mbështetje të të rinjve që kanë ardhur nga të ...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania