Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Transfertat    
 
Sistemi i Transfertave

Ne fushen e transfertave dhe te sistemit te pagesave ne teresi, Tirana Bank paraqet nje sherbim te konsoliduar me nje infrastrukture bilaterale te ngritur me 150 banka ne vend dhe jashte. Ky sistem mbahet ne permiresim te vazhdueshem sipas rregullave dhe standarteve, duke adoptuar teknologjine moderne te kohes dhe kerkesat ne rritje te tregut.

Bankat antare te Piraeus Bank Group shtrihen ne: Europen Juglindore, Londer (Angli), Egjipt dhe New York (USA).

Tirana Bank do te vazhdoje te jete prane klienteve te saj me sherbime te tilla, qe ulin kostot e sherbimeve financiare. Ajo tashme eshte e pranishme ne cdo qytet te Shqiperise me 56 dege dhe agjensi ku klientet mund t’i terheqin transfertat me prane shtepise se tyre.

SWIFT code i Tirana Bank eshte TIRBALTR

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania