Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > winbank    
 
Banka nëpërmjet telefonit

winbank është shërbimi më i fundit elektronik i Tirana Bank, ku ju mund të kryeni veprime me sigurinë më të lartë të teknologjisë elektronike bankare, kudo që ndodheni nëpërmjet:
1. Internet Banking (internet)
2. Phone Banking (nga telefon statik ose celular)
3. Mobile Banking (nga ekrani i celularit tuaj)

* Regjistrohuni duke u paraqitur në degën më të afërt të Tirana Bank dhe përfitoni njëherësh të 3 shërbimet e mësipërme.

Phone Banking

Linja Juaj e komunikimit!

Hyni në Tirana Bank vetëm me një telefonatë të thjeshtë dhe të sigurtë, ditën apo natën, gjatë kohës që jeni në shtëpinë tuaj, në punë, brenda apo jashtë Shqipërisë!

Çdo moment dhe çdo vend është i përshtatshëm që ju të keni akses në llogaritë tuaja bankare dhe të urdhëroni pagesa të ndryshme, transferta si dhe çdo shërbim bankar që ju nevojitet.

Ju do të kontaktoni me shërbimin përkatës dhe do të lidheni menjëherë me përfaqësuesin e bankës i cili do t’ju shërbejë menjëherë, në atë moment.

Çfarë ju duhet?

Për të patur akses në shërbimin winbank - Phone Banking ju duhet:

Kodi PIN i kartes suaj te Debitit Tirana Bank
Telefon statik ose celular

Lidhja me shërbimin winbank - Phone Banking

Që të hyni në shërbimin winbank - Phone Banking mjafton vetëm një telefonatë duke ndjekur hapat si më poshtë:

1. Telefononi nga çdo telefon statik apo celular:

Nga telefon statik në numrin e InfoBank 0800 68 68 (brenda Shqipërisë)
Nga telefon celular dhe kur ndodheni jashtë vendit në numrin + 355 4 22 77 700
2. Zgjidhni numrin “2” që të dëgjoni Kushtet e Përdorimit të shërbimit Winbank - Phone Banking

3. Zgjidhni “1” që të pranoni kushtet e përdorimit dhe të lidheni me një përfaqësues të shërbimit dhe brenda 10 minutave ju do të keni akses në këtë shërbim.

4. Nëse telefononi nga numri i celularit të cilin keni deklaruar në regjistrimin tuaj, do të duhet të formoni vetëm Kodin tuaj të Sigurisë (PIN)

5. Nëse do të telefononi nga një numër tjetër telefoni (i padeklaruar në procedurën e regjistrimit) do të formoni së pari numrin e telefonit që keni deklaruar kur jeni regjistruar dhe pastaj do të formoni Kodin e Sigurisë (PIN).

* Ju mund të ndryshoni kodin tuaj të sigurisë (PIN) të shërbimit Phone Banking

Sherbimet që përfitoni nga winbank - Phone Banking

Pasi të jeni lidhur me shërbimin (sipas udhëzimeve të mësipërme), do t’ju shërbejë personalisht një nga përfaqësuesit specialiste të trajnuar të shërbimit Winbank - Phone Banking.
Ju mund të shërbeheni për të gjitha shërbimet bankare si më poshtë:

Informohuni në detaje për:

• balancën dhe levizjet e llogarise suaj
• gjendjen e kartave tuaja të debitit dhe kreditit
• për kreditë tuaja konsumatore dhe kredite për shtëpi (mbetjet që duhen paguar, datat e pagesave, shuma e kësteve)
• pagesat e vjetra dhe ato në vazhdim

Transferoni para:

• nga një llogari e juaja në një tjeter ose llogari të një personi tjeter brenda Tirana Bank. Kalimi i parave bëhet menjëherë dhe marrësi ka akses të menjëhershëm mbi to
• nga llogaria juaj në llogari të bankave të tjera (Transferta brenda Shqipërisë). Paratë merren nga banka tjeter brenda ditës së veprimit ose ditën pasardhëse (ditë pune)
• nga llogaria juaj në llogari të bankave të huaja në të gjithë botën (Transferta jashtë Shqipërisë)


Bëni pagesat tuaja për:

• Kartat e kreditit VISA të Tirana Bank
• Shlyerjen e kësteve të kredive
• Telefoni celulare – AMC dhe Vodafone

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Tirana Bank dhe UNDP në partneritet për të promovuar mbrojtjen e mjedisit
Tirana Bank dhe UNDP në partneritet për të promovuar mbrojtjen e mjedisit   Tiranë, 17 qershor 2019 - Tirana Bank, në linjë me politikat e Përgjegjshmërisë Sociale të Korporatës së Grupit Balfin dhe UNDP, Programi i Zhvillimit i Komb...
Njoftim pë transferimin e degës "Pazari i Ri"
Të nderuar klientë! Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se duke fillua nga data 10.06.2019 dega "Pazari i Ri" do të zhvendoset në mjedise të reja në të njëjtën zonë tek rruga "Luigj Gurakuqi", përballë degës aktua...
Artikull
5 ARSYE PSE BIZNESI YT KA NEVOJE PER KREDI Ju me siguri e keni dëgjuar shprehjen e vjetër: “Që të fitosh para, duhet të shpenzosh para”! Nëse jeni zotërues i një biznesi, jemi të bindur që doni që ai të vazhdojë t&eu...
Edhe Arbri bëhet me shtëpi në Vlorë!
Arbri, një inxhinier 27 vjeçar që banon në Vlorë, ka kohë që ëndërron të ketë shtëpinë e tij dhe tani që do të finalizojë raportin e tij të dashurisë në martesë, është pikërisht momen...
“Pas Benit, edhe Alerini në Vlorë lë qiranë për t’u bërë me shtëpinë e tij.”
Edhe nëse je ende beqar, asnjëherë nuk është keq të investosh për shtëpinë e ëndrrave të tua. Alerini është një i ri nga Lezha, i cili prej 6 vitesh jeton dhe punon në Vlorë. Puna si përgjegjës dhe teknik kompj...
Publikim në revistën "Monitor"
Në numrin e radhës të rëvistës prestigjoze “Monitor”, në të cilën trajtohen çështje të rëndësishme mbi ekonominë, biznesin e tregun, është rezervuar një hapësirë e veçantë pë...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania