Tirana Bank Prona për Shitje

Tani është edhe më e thjeshtë të blesh një pronë nga Tirana Bank. Të gjitha pronat e Tirana Bank mund ti gjeni në faqen e webit:

www.tbre.al

Në këtë faqe mund të gjeni të gjitha tipologjitë e pronave duke filluar nga njësi banimi, dyqane, njësi tregtare, toka etj.

Faqja është duke u ndërtuar dhe çdo ditë do të gjeni prona të reja të azhornuara me foto, përshkrime dhe çmimet përkatëse.