Kartë Debiti VISA Pa Kontakt

 

Karta e Debitit VISA  Pa Kontaktme Chip & PIN është karta që ju mundëson likuiditet të fondeve tuaja 24 orë në 7 ditë të javës pa qënë e domosdoshme të paraqiteni pranë sporteleve të bankës.

VISA  Pa Kontakt Chip & PIN ofron:

-  Limite ditore të larta duke filluar nga 75.000 Lekë;

-  Blerje me kartë dhe tërheqje parash kudo që shihni logon “VISA”;

-  Përdorim Kombëtar dhe Ndërkombëtar;

-  Regjistrim online i të gjitha transaksioneve në llogarinë tuaj bankare;

-  Mundësi përdorimi i disa llogarive për të kryer transaksione në monedha të ndryshme;

-  Siguri e plotë përdorimi për të gjitha transaksionet që kryeni – me teknologjinë CHIP&PIN si dhe me teknologjinë më të fundit Pa Kontakt

Ju mund ta përdorni gjerësisht kudo që shihni logon “VISA” në POS apo ATM:

  • Në mijëra njësi shitje dhe në Shqipëri (hotele, restorante, dyqane, agjensi udhëtimi etj.);
  • Mbi 20 milion njësi shitje në mbarë botën

Përfitime të panumërta me Kartën e Debitit VISA  Pa Kontakt!

-  Përfitohet menjëherë – në çdo degë të Tirana Bank, e lidhur me llogari rrjedhëse 

-  Pa komision – për çdo blerje brenda Shqipërisë

-  Pa komision – rinovim automatik i kartës me afat 5 vjet

-  Mundesi lidhje e kartes me llogarite ne LEK dhe EUR

-  Mundësi ndryshimi PIN te kartes  ne ATM e Tirana Bank

-  Printim i gjendjes së llogarisë – direkt nga ATM për 10 veprimet e fundit

Për informacione të mëtejshme, lutemi vizitoni një nga degët e Tirana Bank ose telefononi 0800 68 68 dhe 04-22 77 700 24/7 ose dërgoni e-mail në adresën: [email protected]