TIRANA BANK NJOFTON

                                 NJOFTIM!

Të nderuar klient!

Ju njoftojmë që degët  e Tirana Bank do të jenë të mbyllura ditën e martë, datë 08/12/2020, pasi është Dita Kombëtare e Rinisë.

Degët e Tirana Bank hapen ditën e mërkurë, datë 09/12/2020.

Ju ftojmë të gjithëve të kryeni veprimet e nevojshme pranë degëve, përgjatë orarit 08:15-15:00.

Gjithashtu të gjitha veprimet bankare mund ti kryeni nëpërmjet programit Online winbank si dhe duke përdorur ATM.

Për cdo informacion kontaktoni në numrin e telefonit: 04 22 77 700/ 0800 68 68.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin!

Tirana Bank, Këtu për ju!