Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Njoftime > Shkurt 2018    
 
Tirana Bank mbështet organizimin e Parlamentit Europian të të Rinjve
1 from 3 photos       

Për të 2-tin vit është organizuar në Shqipëri Parlamenti Europian i të Rinjve. Këtë vit, Tirana Bank ka qenë mbështetësi kryesor për realizimin e tij, në mbështetje të të rinjve që kanë ardhur nga të gjitha shkollat e mesme të Shqipërise për të marrë pjesë në konferencën Tirana 2018, e zhvilluar në datat  16-17 Shkurt. Ky event shënoi rreth 90 pjesëmarrës, ku 30 prej të cilëve ishin trajnues për të rinjtë, organizatorë, fotografë, si dhe juria ndërkombëtare. Ky event organizohet nga të rinjtë për të rinjtë, duke patur të ftuar herë pas here specialistë të fushave të ndryshme në ndihmë të debatit dhe informacionit, që kërkohet për temat që përcaktohen në konference.

EYP ose në shqip Parlamenti Rinor Europian, është një organizatë jo-fitimprurëse, e vendosur si platformë në 40 shtete, me qëllim kryesor afrimin me Bashkimin Europian, por mbi të gjitha nxitjen e qytetarizimit, mirëkuptimit, barazisë, bashkëpunimit me anë të debatit politik.

Temat variojnë sipas polemikave kryesore aktuale të Bashkimit Europian. Të tilla janë tema për: Sigurinë dhe Mbrojtjen, për Ekonominë, për Zhvillimin e Shteteve, për të Drejtat e Njeriut, për Marrëdhëniet Ndërkombëtare, për Marrëdhëniet e Brendshme e me rradhë.

Me mbështjen e këtij aktiviteti, Tirana Bank dëshiron të inkurajoje të rinjtë në përfshirjen e tyre në jetën sociale dhe politike të vendit, duke patur besimin e madh se angazhimi i tyre do të ndihmojë në të ardhmen dhe prosperitetin e shoqërisë tonë.

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
NJOFTIM
Piraeus Bank S.A. njofton se ka lidhur marrëveshje me Balfin Group dhe Komercijalna Banka, për shitjen e aksioneve të filialit të saj ne Shqipëri, Tirana Bank. Realizimi i transaksionit ështe i lidhur me zbatimin e disa kushteve të zakonshme, përfshirë a...
Festa e Fëmijëve
Pa dyshim të gjithë fëmijët duhet të festojnë dhe të jenë të lumtur. Ata meritojnë të jenë të tillë çdo ditë të vitit, por në disa ditë të shënuara atyre iu kushtohet një rëndësi...
Junior Achievement - Drejtues për një ditë
Junior Achievement është organizata më e madhe në botë, e cila edukon dhe frymëzon të rinjtë për të vlerësuar lirinë e sipërmarrjeve të biznesit dhe të ekonomisë, si edhe për të përmirësuar cilës...
Tirana Bank mbështet çeljen e Qendrës Komunitare të Fëmijëve me Probleme Shënetësore.
Ngritja e Qendrës Komunitare të fëmijëve me probleme shëndetësore në qytetin e Shijakut, përmban në vetvete një vlerë të madhe njerëzore. Bashkëpunimi ndërmjet Bashkisë së Qytetit, Qendrës së Shëndeti...
Tirana Bank, imazh i unifikuar i stafit
Tirana Bank ka kënaqësinë të ndajë më në fund me të gjithë klientët e saj,  një imazh të unifikuar me veshjet e stafit në çdo degë anembanë Shqipërisë. Pas një projekti të gjatë, i cili st...
Tirana Bank mbështet organizimin e Parlamentit Europian të të Rinjve
Për të 2-tin vit është organizuar në Shqipëri Parlamenti Europian i të Rinjve. Këtë vit, Tirana Bank ka qenë mbështetësi kryesor për realizimin e tij, në mbështetje të të rinjve që kanë ardhur nga të ...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania