Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Njoftime > Shtator 2018    
 
Takim me stafin e degëve të Rajonit Tiranë - Analiza e rezultateve të Biznesit Retail
1 from 4 photos       

Takimi i datës 17 shtator 2018 në mjediset e Mak  Albania Hotel, mblodhi së bashku Divizionin e Retail-it dhe stafin e rrjetit të degëve të Rajonit të Tiranës. 

Tematikat kryesore të trajtuara në këtë mbledhje ishin rezultatet e Rajonit për 8-mujorin e vitit 2018, në të gjithë indikatorët e performancës, sfidat që kemi përpara në kuadër të ndryshimeve të fundit, si dhe objektivat tona strategjike për periudhën në vazhdim.

Dixhitalizimi, rritja e konkurrueshmerisë, jo vetëm duke zgjeruar  gamën e  produkteve dhe shërbimeve, por veçanërisht duke përmirësuar proçeset përkatëse, zhvillimi i standardeve të larta nëpërmjet zhvillimit  profesional të një stafi të përkushtuar, të motivuar dhe me integritet profesional, me në qendër klientin, përbëjnë thelbin e zhvillimit strategjik të strukturës sonë. Me gjithë problematikat e bartura si pasojë e stanjacionit të përjetuar nga Banka gjatë viteve të fundit, struktura e Retail-it ka qenë një ndër strukturat më aktive, duke rritur performancën e saj në drejtim të shitjeve dhe përmirësimit gjithashtu të standardeve.

“Pa dyshim, është momenti të vlerësojmë përkushtimin e të gjithë stafit dhe të vijojmë së bashku me optimizëm drejt mundësive të reja që po hapen në drejtim të rritjes së biznesit!”  theksoi  Znj. Eranda Shehu, Drejtuese e Retail-it.

Mes duartrokitjesh u falenderuan Drejtorët dhe Stafi i Degëve me performancë më të mirë: Kamzës, Zogut të Zi dhe Autostradës, për arritjen e objektivave të degës dhe krijimin e një kulture të shëndetshme dhe efiçente të punës në grup.

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
NJOFTIM PER KLIENTET
Të nderuar klientë, Në vijim të kalendarit të Festave Zyrtare të Bankës së Shqipërisë, ju bejme me dije se: Dita e Premte, date 30 Nëntor 2018, do të jetë ditë pushimi për të gjithë degët e Tirana Bank pë...
Shporta ushqimore për familjet në nevojë
Në kuadër të “Ditës botërore kundër urisë”, Tirana Bank në bashkëpunim me Spar Albania dhe me mbështetjen e Kryqit të Kuq Shqiptar, bënë të mundur përgatitjen e 100 shportave me ushqime bazë për familjet...
Kushtet e reja të punës për Biznesin, të cilat hyjnë në fuqi më datë 05.11.2018
Mund të dalloni ndryshimet e theksuara me të verdhë, duke i krahasuar me Kushtet e Punës aktuale....
Punonjësit e Tirana Bank dhurojnë gjak
Çdo pikë ka vlerë! Nën këtë slogan, më datën 10 tetor, punonjësit e Tirana Bank iu bashkuan nismës humanitare të dhurimit të gjakut në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar. Mirënjohje dhe respekt për të gjith&eu...
Takim me stafin e degëve të Rajonit Tiranë - Analiza e rezultateve të Biznesit Retail
Takimi i datës 17 shtator 2018 në mjediset e Mak  Albania Hotel, mblodhi së bashku Divizionin e Retail-it dhe stafin e rrjetit të degëve të Rajonit të Tiranës.  Tematikat kryesore të trajtuara në këtë mbledhje ishin rezultatet e ...
NJOFTIM
Piraeus Bank S.A. njofton se ka lidhur marrëveshje me Balfin Group dhe Komercijalna Banka, për shitjen e aksioneve të filialit të saj ne Shqipëri, Tirana Bank. Realizimi i transaksionit ështe i lidhur me zbatimin e disa kushteve të zakonshme, përfshirë a...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania