Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Njoftime > Tetor 2018    
 
Shporta ushqimore për familjet në nevojë
1 from 3 photos       

Në kuadër të “Ditës botërore kundër urisë”, Tirana Bank në bashkëpunim me Spar Albania dhe me mbështetjen e Kryqit të Kuq Shqiptar, bënë të mundur përgatitjen e 100 shportave me ushqime bazë për familjet në nevojë të zones së Tiranës. Shpërdarja e ushqimeve u krye në mjediset e Kryqit të Kuq dega Tiranë. Zonja Xhulieta Muçollari, drejtore e kësaj dege, në fjalën e saj falenderoi Tirana Bank për ndihmesën e dhënë ndër vite për këto çështje të ndjeshme, gjithashtu dhe Spar Albania për këtë bashkëpunim.

Me dëshirën e madhë për t’i ndenjur pranë e për tu lehtësuar sadopak gjendjen e vështirë të këtyre familjeve, japim kontributin tonë në mënyrë që askush të mos ndihet i përjashtuar.

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania