Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Njoftime > Prill 2019    
 
Publikim në revistën "Monitor"

Në numrin e radhës të rëvistës prestigjoze “Monitor”, në të cilën trajtohen çështje të rëndësishme mbi ekonominë, biznesin e tregun, është rezervuar një hapësirë e veçantë për Tirana Bank. 

Në rubrikën “Speciale” është publikuar intervista e Drejtorit të Përgjithshëm Ekzekutiv Z. Dritan Mustafa, lidhur me një analizë të sistemit bankar, ndryshimeve që ai po kalon, tregjeve monetare dhe sigurisht vëndit që Tirana Bank ze në këtë sistem gjithmonë e më dinamik.

Në brendësi do të gjeni edhe një artikull që lidhet drejtpërdrejt me fushatën aktuale të Kredisë për Shtëpi, ku shpjegohen arësyet sepse këshillojmë publikun e gjerë që të përfitojë nga ky produkt.

Kliko për të lexuar arikujt e plotë
 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania