Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Njoftime > Qershor 2019    
 
Paketa Studentore

            Je student? Zbulo përfitimet e Paketës Studentore “Sukses”

Të vendosni se cila është banka e duhur për interesat tuaja është një nga proceset vendimmarrëse që do të jetë bashkudhëtar gjate gjithë jetës suaj. Me teknologjinë e zhvilluar të ditëve që jetojmë, hapësirat e marrjes së informacionit janë të pakufizuara, por ajo çfarë është e kufizuar është numri i bankave që arrijnë të ofrojnë gjithçka që klienti kërkon.

Nëse jeni duke kërkuar një bankë që ofron kredi me interesa super të kënaqshme për ju, lehtësi në procedura dhe dokumentacion, pa burokraci stresuese, një bankë që ju qëndron pranë në çdo kërkesë tuajën, Tirana Bank gjendet aty për Ju.

Nëse jeni student, Paketa Studentore “Sukses”është krijuar posaçërisht për Ju, për t’ju ofruar më shumë përfitime, lehtësi dhe komoditet.

Përgjithësisht studentët kanë nevojë për dy gjëra nga banka e tyre:

a)     Komisione mimale ose 0%

b)     lehtesi dhe shpejtesi ne perdorimin e fondeve te tyre

Por , Tirana Bank ka vendosur të shkojë përtej kërkesave të studentëve, duke u prezantuar atyre paketën që përfshin: llogari studentore, kartë debiti, shërbime transfertash, platformën winbank dhe mundësi kreditimi.

Në hapësirën e krijuar për llogari studentore, Tirana Bank merr në konsideratë elementë të rëndësishëm në shërbimin e ofruar, si disponueshmëria, komisionet, tarifat dhe online banking. Në këtë mënyrë, çdo student me një llogari studentore paguan:

  • 0 komision për çelje llogarie,
  • 0 komisione për depozitime CASH për palë të treta apo për urdhër pagesa. Gjithashtu, përdorimi i kartës se debitit VISA Electron dhe kartës së kreditit VISA Classic, me komisione 0 për çdo blerje apo transaksione brenda dhe jashtë vendit, i krijon çdo studenti komoditet dhe jo vetëm.

Ndjekja dhe informimi mbi shpenzimet e bëra gjatë muajit dhe mbrojtja e konsumatorit krijojnë mundësinë për një menaxhim më të mirë të parave, duke ofruar njëkohësisht siguri dhe besim tek klienti.

Duke pasur parasysh që koha është e çmuar, veçanërisht për studentët, Tirana Bank vendos të jetë dhe më afër klientit të tij student përmes platformës winbank (Web Banking, Winbank për Kartat, Phone Banking, Mobile Banking). Ashtu si pjesa më e madhe e shërbimeve të kësaj platforme, edhe winbank ofrohet me 0 komision tarifë regjistrimi apo mirëmbajtjeje. Praktike dhe e sigurt, me akses të palimituar nga çdo vend e ne çdo kohë, kjo platformë është krijuar për t’i lehtësuar jetën studentëve që vendosin t’i besojnë Tirana Bank.

Tirana Bank ju ofron studenteve financim me kredi për të mbështetur nevojat e tyre për tarifën e shkollimit apo shpenzime dhe nevoja të tjera për këtë qëllim brenda apo jashtë Shqipërisë.

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Intervista e znj Brislida Bala, Drejtore e Departamentit të Menaxhimit të Riskut
11.05.2020
Drejtorja e Departamentit të Menaxhimit të Riskut të Tirana Bank, znj. Brisilda Bala, në një intervistë për revistën Monitor ka folur mbi "Sfidat e sektorit Bankar në përballjen me Covid-19"...
Publikim në revistën Monitor
29.04.2020
Drejtorja e Divizionit të Korporatave dhe Anëtare e Komitetit Ekzekutiv të Tirana Bank, znj.Glenda Kurti, në një intervistë për revistën Monitor ka folur mbi kërkesat nga bizneset e Turizmit dhe Fasonerisë për fondin e Garancisë Sovrane....
PROTOKOLLI I VERDHË I MASAVE HIGJENO SANITARE COVID-19 BANKA/INSTITUCIONE FINANCIARE
29.04.2020
Në zbatim të Protokollit të verdhë të miratuar nga Ministria e Shëndetësisë, Tirana Bank ju informon që po zbaton në mënyrë të përpiktë të gjitha masat-higjeno sanitare të këtij protokolli. Për t...
0 Komision për transfertat me E-Banking
24.04.2020
Të nderuar klientë! Referuar vendimit të miratuar nga Këshilli Mbikëqyres i Bankës së Shqiperisë, Tirana Bank ju mundëson kryerjen e çdo transferte në monedhën Lek nëpërmjet platformës online winbank, pa komision. T...
TIRANA BANK, MBËSHTET MJEKËSINË
24.02.2020
Tirana Bank, vijon të ndjek politikat e saj të CSR në përkrahje të cështjeve më të ndjeshme për vendin. Vecanërisht këtë kohë, kur mjekësia dhe kujdesi shëndetësor në tërësi, është kthyer në...
TIRANA BANK NJOFTON TË GJITHË KLIENTËT BIZNES PËR “PAGEN COVID-19”
16.04.2020
Të nderuar klient,   Me datë 15 Prill 2020, Tirana Bank firmosi me Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë, Marrëveshjen për Garancinë Sovrane. Kjo garanci do të përdoret për të mbuluar financimin e fondit të pagave për të gj...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
CRS & FATCA Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania