Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Njoftime > Korrik 2019    
 
“Mirë se vjen në shtëpi”, Tirana Bank i mirëpret emigrantët me kushte të favorshme kredie

Gjatë periudhës së verës një pjesë e konsiderueshme e emigrantëve kthehen në atdhe për të kaluar pushimet pranë të afërmve. Shumë prej tyre dëshirojnë të plotësojnë ëndrrën e të pasurit te një shtëpie, aty ku kanë rrënjët e veta.

Tirana Bank u gjendet pranë atyre tashmë me anën e dy produkteve të ideuara posaçërisht për të gjithë emigrantët: “Kredinë për Blerje” dhe atë për “Ndërtim dhe Rikonstruksion Shtëpie”, duke iu dhënë mundësinë të investojnë në vendin e tyre, për familjen dhe brezat e ardhshëm.

Kjo kredi ofrohet në monedhat LEK dhe EURO, me karakteristikat e mëposhtme:

  • Limit maksimal kreditimi deri ne EUR 300,000 (ekuivalenti në monedhën LEK) për blerje / ndërtim shtëpie dhe EUR 200,000 (ekuivalenti në monedhën LEK) për rikonstruksion shtëpie.
  • Afat maturimi deri në 30 vjet për blerje / ndërtim shtëpie dhe 20 vjet për rikonstruksion shtëpie.
  • Pjesëmarrja e bankës në financim deri në 70% të vlerës së pronës e cila është objekt financimi
  • Hipotekë e rangut të parë mbi  pronën që financohet.
  • Norma interesi konkurruese në treg duke filluar nga 3.5% (në Lek) dhe 2% (në EUR) fikse për vitin e parë.

 

Me këtë ofertë promocionale të veçantë në llojin e saj, Tirana Bank i jep mundësinë e plotësimit të dëshirës individëve, çifteve të reja apo familjeve të këtij grupi (shtetas shqiptarë që jetojnë dhe punojnë jashtë Shqipërisë) të cilët kërkojnë të blejnë një shtëpi të re, ose të rindërtojnë shtëpinë ekzistuese apo edhe të ndërtojnë vetë shtëpinë e tyre nga e para.

Ata mund të përfitojnë nga procesi i shpejtë i aprovimit, që synon t’iu kursejë sa më shumë kohë duke i ofruar paralelisht dhe normat e ulëta të interesit, ndër më të mirat në treg.

Rrënjët të thërrasin, si një shqiponjë që kthehet në fole. Mirësevjen në Shtëpi, në Shqipëri!

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Njoftim nga Tirana Bank
Të nderuar klientë,   Një tjetër degë e re është hapur në Tiranë, në zonën e Kamzës, në Bluevardin Blu, pranë Pallatit të Kulturës!   Tirana Bank duke vijuar traditën e ndërtimit të një ...
Njoftim nga Tirana Bank
Të nderuar klientë,   Ju njoftojmë hapjen e degës më të re pranë qytetit të Durrësit! Tirana Bank, ndjek objektiva të qartë në përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë së shërbimit dhe stadartev...
Njoftim nga Tirana Bank
01.07.2020
Të nderuar klientë, Ju informojmë se Tirana Bank ka përditesuar dokumentin e saj zyrtar “Kushtet e Punës Biznes, në zërin transfertat lokale në ALL, pas miratimit nga Banka e Shqipërisë të dy rregulloreve përkatëse AECH dhe AIPS...
Tirana Bank i dhuron fëmijëve të kryeqytetit një kënd të ri lojrash
25.06.2020
Tirana Bank ka ndërtuar nga e para një park lojrash për fëmijët e një prej zonave periferike të kryeqytetit. Parku me sipërfaqe 520 metra katrorë ndodhet në Sauk dhe është ndërtuar sipas një projekti të përbashkët m...
TIRANA BANK NJOFTON TË GJITHË KLIENTËT BIZNES PËR KREDITË PËR KAPITAL QARKULLUES DHE INVESTIME
08.06.2020
Të nderuar klientë, Ju njoftojmë se Tirana Bank ka firmosur, me Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë (MFE), më datën 2 Qeshor 2020, marrëveshjen e garancisë shtetërore të huas me bankat, për garantimin e huamarrjes së tregtarëve ...
TIRANA BANK, E HAPUR PËR JU, DITËN E SHTUNË
05.06.2020
Jemi këtu për t’iu ndihmuar në realizimin e të gjitha veprimeve tuaja bankare dhe në manaxhimin më të mirë të kohës! Dega Autostrada dhe Dega Garda operojnë në orarin 09:00-13:00 cdo të shtun&e...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
CRS & FATCA Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania