Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Njoftime > Mars 2020    
 
TIRANA BANK NJOFTON

Të nderuar klientë,

 

Tirana Bank uron më të mirën për ju dhe shpreh angazhimin për t’ju qëndruar pranë në këtë situatë të rënduar si pasojë e përhapjes së COVID-19.

 

Ne mirëpritëm vendimin e Bankës së Shqipërisë lidhur me mundësinë e shtyrjes së afatit të pagimit të kësteve të kredisë për shkak të situatës së emergjencës dhe ju garantojmë mbështetje të plotë për t’ju ardhur në ndihmë të gjithë klientëve tanë, individë dhe biznese, që të kapërcejnë këto vështirësi.

 

Prandaj, çdo huamarrës që ndodhet në pamundësi financiare apo fizike për të paguar kredinë pranës Bankës, është i lutur të dorëzojë një kërkesë me arsyet e mospagimit të detyrimeve të kredisë, referuar periudhës 13 Mars 2020 – 31 Maj 2020.

Këto kërkesa mund të dërgohen në një nga mënyrat më poshtë: 

a)  Elektronikisht me e-mail

b)  Me SMS

c)  Me shkresë zyrtare pranë Degës se Bankes ku kanë marrëdhënie

 

Ne do të shqyrtojmë kërkesat tuaja dhe do t’ju informojmë brenda 3 diteve pune mbi mundësitë e ofruara për shlyrjen e këtyre detyrimeve.

 

Tirana Bank informon se nuk do të aplikojë penalitete për vonesat në pagesat e detyrimeve të periudhës së sipërpërmendur për klientët e prekur nga kjo situatë, ndërkohë që interesat dhe principali do të vazhdojnë të gjenerohen normalisht. 

 

Tirana Bank, Këtu për ju!

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
TIRANA BANK NJOFTON
Nisur nga kërkesat e shumta të klientëve për të operuar me orare më të gjata, si dhe për të shmangur radhët në degë, Tirana Bank, në përputhje me rregullat e përcaktuara nga instancat qeveritare, ka riorganizuar oraret e operimit të degëv
...
Tirana Bank Njofton
23.03.2020
Të nderuar klientë! Ju njoftojmë se ditën e hënë, dt 23.03.2020 , degët e Tirana Bank do të jenë mbyllur. Do të rikthehemi ditën e martë ,dt.24.03.2020, për të qenë në shërbimin tuaj në orarin 07:30– 11:...
FORMULAR PËR SHTYRJE TË AFATIT TË PAGESËS SË KREDISË
20.03.2020
Të nderuar klientë, Në vijim të njoftimit të nxjerrë nga Tirana Bank për shtyrjen e afatit për pagesë të kësteve të kredisë si rezultat i situatës aktuale datë 19/03/2020, ju lutem gjeni më poshtë formularin e k&eu...
TIRANA BANK NJOFTON
19.03.2020
Të nderuar klientë,   Tirana Bank uron më të mirën për ju dhe shpreh angazhimin për t’ju qëndruar pranë në këtë situatë të rënduar si pasojë e përhapjes së COVID-19.   Ne mirë...
NJOFTIM PËR DEGËN VORË
17.03.2020
Të dashur klient. Duke ju përgjigjur kërkesës së Qeverisë Shqiptare për të marrë masa parandaluese ndaj përhapjes së COVID-19, Dega Vore e Tirana Bank do të jetë e mbyllur diten e Marte DT: 17.03.2020 dhe do të rihapet diten e Me...
TIRANA BANK NJOFTON
  Informacion i përgjithshëm për masat që ka marrë Tirana Bank në mbrojtje nga COVID – 19   Tirana Bank ka marrë të gjitha masat e vlefshme për të siguruar një shërbim bankar sa më të sigurt në mbrojtje nda...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania