Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Njoftime > Qershor 2020    
 
TIRANA BANK NJOFTON TË GJITHË KLIENTËT BIZNES PËR KREDITË PËR KAPITAL QARKULLUES DHE INVESTIME

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se Tirana Bank ka firmosur, me Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë (MFE), më datën 2 Qeshor 2020, marrëveshjen e garancisë shtetërore të huas me bankat, për garantimin e huamarrjes së tregtarëve ose shoqërive tregtare, për të mundësuar financimin e nevojshëm për rimëkëmbjen e aktivitetit tregtar, të ndikuar nga situata e krijuar nga Covid-19 (më tej e quajtur Garancia Sovrane Numër 2). Kjo marrëveshje është miratuar nga Këshilli i Ministrave të Republikës së Shqipërisë me VKM-n Nr. 387 datë 13.05.2020

Me firmosjen e kësaj marrëveshjeje, Tirana Bank ka mundësinë të ndihmojë klientët e saj, të cilët punojnë dhe operojnë me bankën tonë, nëpërmjet financimit të linjave të kredisë për kapitale qarkulluese dhe investime. Linjat e kredisë ofrohen vetëm në monedhën vendase, Lek, dhe me afate shlyerje deri në 60 muaj.

Financimi do të jetë i shpejtë, në përputhje me politikat kredidhënëse të Tirana Bank si dhe në përputhje me kriteret e mirëpërcaktuara në marrëveshjen e firmosur nga banka, mbi Garancinë Sovrane Numër 2.

Jeni të lutur të aplikoni për këtë lloj financimi brenda 60 ditëve nga data e firmosjes së marrëveshjes midis Tirana Bank dhe MFEs.

Më poshtë do të gjeni formën e aplikimit, e cila duhet plotësuar dhe dërguar pranë Tirana Bank. 

FORMULARË APLIKIMI PËR LIMIT KREDIE PËR “KAPITAL QARKULLUES"
 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Njoftim nga Tirana Bank
Të nderuar klientë,   Një tjetër degë e re është hapur në Tiranë, në zonën e Kamzës, në Bluevardin Blu, pranë Pallatit të Kulturës!   Tirana Bank duke vijuar traditën e ndërtimit të një ...
Njoftim nga Tirana Bank
Të nderuar klientë,   Ju njoftojmë hapjen e degës më të re pranë qytetit të Durrësit! Tirana Bank, ndjek objektiva të qartë në përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë së shërbimit dhe stadartev...
Njoftim nga Tirana Bank
01.07.2020
Të nderuar klientë, Ju informojmë se Tirana Bank ka përditesuar dokumentin e saj zyrtar “Kushtet e Punës Biznes, në zërin transfertat lokale në ALL, pas miratimit nga Banka e Shqipërisë të dy rregulloreve përkatëse AECH dhe AIPS...
Tirana Bank i dhuron fëmijëve të kryeqytetit një kënd të ri lojrash
25.06.2020
Tirana Bank ka ndërtuar nga e para një park lojrash për fëmijët e një prej zonave periferike të kryeqytetit. Parku me sipërfaqe 520 metra katrorë ndodhet në Sauk dhe është ndërtuar sipas një projekti të përbashkët m...
TIRANA BANK NJOFTON TË GJITHË KLIENTËT BIZNES PËR KREDITË PËR KAPITAL QARKULLUES DHE INVESTIME
08.06.2020
Të nderuar klientë, Ju njoftojmë se Tirana Bank ka firmosur, me Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë (MFE), më datën 2 Qeshor 2020, marrëveshjen e garancisë shtetërore të huas me bankat, për garantimin e huamarrjes së tregtarëve ...
TIRANA BANK, E HAPUR PËR JU, DITËN E SHTUNË
05.06.2020
Jemi këtu për t’iu ndihmuar në realizimin e të gjitha veprimeve tuaja bankare dhe në manaxhimin më të mirë të kohës! Dega Autostrada dhe Dega Garda operojnë në orarin 09:00-13:00 cdo të shtun&e...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
CRS & FATCA Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania