I nderuar Klient, 

Ju njoftojmë se në kuadër të përmirësimit të vazhdueshëm të sistemeve operacionale të Bankës,platforma online/shërbimi Winbank dhe përdorimi i Kartës së Debitit mund të jenë jo funksionale ditën e Premte , datë 05.03.2021, përgjatë orarit 23:00-01:00.

Gjithashtu, në vijim të këtij procesi, ditën e shtunë, dt 06.03.2021, degët Garda dhe Autostrada do të jenë të mbyllura.

Për cdo informacion ju lutem kontaktoni në numrin e telefonit :

04 22 77 700 / 0800 68 68

Ju falenderojmë për mirekuptimin!