Të nderuar klient!

 

Ju njoftojmë se në kuadër të përmirësimit të sistemeve të Bankës, Platforma Online Winbank do të zëvendësohet gradualisht përgjatë kësaj jave me Platformën e re Online TiBank.

 

Duke filluar nga dita e Hënë datën 17 Maj, do të njoftoheni me e-mail dhe SMS për kredencialet tuaja të platformës së re TiBank.

 

Për çdo informacion kontaktoni në numrin e telefonit: 04 22 77 700 / 0800 68 68.

 

Ju falenderojmë per mirëkuptimin!

 

Tirana Bank