Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Prona për Shitje > Tendera    
 
Ftesë për Ofertë

Kërkesë për:

       1.Ftesë për Ofertë - Testimi Pentest i faqes Web

       2. Ftesë për Ofertë - Linjat e dedikuara për degët

       3. Ftesë për Ofertë- Sigurimi Vjetor  

       4. Ftesë për Ofertë - Furnizimi me karburant për gjeneratorët

       5. Ftesë për Ofertë -  Korniza Posterash

       6.Ftesë për ofertë - Shërbim Transporti 

       7. Ftesë për Ofertë për Furnizimin me Karburant

       8. Ftesë për Ofertë për Shërbimin e Pastrimit në Tirana Bank 

       9. Cisco Nexus Switches & HPE Connectors & respective FO cables

       10.Ftesë per Oferte per Mirëmbajtje Taktike dhe Riparuese Gjeneratorë 

       11.Punime ndertimore, Punime elektrike, Hartimin e nje Studimi per Planin e Pergjithshem Elektrik per Ndertesat e Bankes ne Tirane, Sherbimin e Mirembajtjes dhe Riparimit te Sistemeve Elektrike per Zyrat Qendrore, Rrjetin e Degeve dhe godina te tjera ne pronesi apo te marra me qira nga Banka”.

 

Ftesë per oferte - Testimi Pentest i faqes Web
Invitation to Quote for Branches dedicated lines
Ftesë për Ofertë -Shërbim transporti
Ftesë për Ofertë-Furnizimi me karburant për gjeneratorët
Invitation to Quote-Annual Insurance
Ftesë për Ofertë-Për Shërbimin e Pastrimit në TiranaBank
Ftesë Për Ofertë -Korniza Posteri
Ftesë për Ofertë-Furnizimi me karburant
Invitation to Quote-3 Cisco Nexus
Kliko Këtu për Punime Ndërtimore & Elektrike, Sherbim mirembajtje dhe riparim sistemesh elektrike
Kliko Ketu -Mirembajtje Taktike dhe Riparuese Gjeneratore
 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Njoftim nga Tirana Bank
01.07.2020
Të nderuar klientë, Ju informojmë se Tirana Bank ka përditesuar dokumentin e saj zyrtar “Kushtet e Punës Biznes, në zërin transfertat lokale në ALL, pas miratimit nga Banka e Shqipërisë të dy rregulloreve përkatëse AECH dhe AIPS...
Tirana Bank i dhuron fëmijëve të kryeqytetit një kënd të ri lojrash
25.06.2020
Tirana Bank ka ndërtuar nga e para një park lojrash për fëmijët e një prej zonave periferike të kryeqytetit. Parku me sipërfaqe 520 metra katrorë ndodhet në Sauk dhe është ndërtuar sipas një projekti të përbashkët m...
TIRANA BANK NJOFTON TË GJITHË KLIENTËT BIZNES PËR KREDITË PËR KAPITAL QARKULLUES DHE INVESTIME
08.06.2020
Të nderuar klientë, Ju njoftojmë se Tirana Bank ka firmosur, me Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë (MFE), më datën 2 Qeshor 2020, marrëveshjen e garancisë shtetërore të huas me bankat, për garantimin e huamarrjes së tregtarëve ...
TIRANA BANK, E HAPUR PËR JU, DITËN E SHTUNË
05.06.2020
Jemi këtu për t’iu ndihmuar në realizimin e të gjitha veprimeve tuaja bankare dhe në manaxhimin më të mirë të kohës! Dega Autostrada dhe Dega Garda operojnë në orarin 09:00-13:00 cdo të shtun&e...
Intervista e znj Brislida Bala, Drejtore e Departamentit të Menaxhimit të Riskut
11.05.2020
Drejtorja e Departamentit të Menaxhimit të Riskut të Tirana Bank, znj. Brisilda Bala, në një intervistë për revistën Monitor ka folur mbi "Sfidat e sektorit Bankar në përballjen me Covid-19"...
Publikim në revistën Monitor
29.04.2020
Drejtorja e Divizionit të Korporatave dhe Anëtare e Komitetit Ekzekutiv të Tirana Bank, znj.Glenda Kurti, në një intervistë për revistën Monitor ka folur mbi kërkesat nga bizneset e Turizmit dhe Fasonerisë për fondin e Garancisë Sovrane....
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
CRS & FATCA Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania