Skema e Shpërblimit

Kartat e Tirana Bank reduktojnë"faturën" tuaj!

Skema e shpërblimit "Gëzo Kudo"nga Tirana Bank  ju ofron ulje unike të çmimeve nga një rrjet  i gjerë tregtarësh në të gjithë Shqipërinë si:

  • Hotele
  • Restorante
  • Qendra Tregtare
  • Elektronike dhe Elektroshtëpiake
  • Qendra Estetike
  • Agjensi Udhëtimi
  • Makina me Qera
  • Fitnes...

             ...dhe shumë të tjera që plotësojnë të gjitha nevojat tuaja!

Për më shumë informacion vizitoni faqen www.gezokudo.al