Financim Leasing deri në 100% - Fordi ta bën me sy

Financim LEASING ekskluzivisht nga Tirana Bank vetëm për FORD…

  • Financim deri në 100% të vlerës së makinës
  • Norma interesi konkurruese në Lek dhe Euro
  • Këste mujore të përballueshme nga kushdo
  • Kërkesa minimale për dokumentacion
  •  Procedura të shpejta aprovimi të financimit 
  •  Dorezim i shpejtë i makinës.