Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Pagesa    
 
Pagesa

Shumë rrugë për të kryer pagesat tuaja! Tani jo më me Tirana Bank!

 

Me një përvojë disa vjeçare në tregun bankar shqiptar, Tirana Bank arrin të ofrojë një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh, kombinuar me një shumëllojshmëri të rrugëve të pagesave, të cilat lehtësojnë e shpejtojnë veprimet e përditshme për këdo.

 

Synimi ynë është plotësimi i kërkesave të klientëve tanë në përputhje me ndryshimet sociale e teknologjike.

 

Pagesat që mund të kryeni në sportelin e Bankes Tirana:

 

Ne secilen nga degët tona në të gjithë Shqipërinë, mund të kryeni me shumë lehtësi:

 

-  Pagesat e detyrimeve doganore, detyrimeve ndaj tatim taksave, gjobave të policise dhe thesarit

-  Pagesat e operatorëve të telefonisë,internetit dhe TV: Albtelekom, Telekom, Vodafone, Digital, Abcom etj

-  Pagesat e detyrimeve ndaj institucioneve publike

-  Transferta në nisje dhe në mbërritje

 

Pagesat qe mund ti kryeni nepermjet Platformes Winbank:

 

Platforma Winbank ju ofron mundesine te kryeni pagesat si me poshte: 

-  Pagesën e kësteve të kredisë

-  Pagesë e detyrimeve të Kartës së Kreditit

-  Pagesën e faturave të telefonisë dhe Internetit për Telekom,Vodafone Albtelecom,Digital dhe Abcom

-  Pagesën e faturave utilitare ndaj OSHEE dhe UKT

-  Kalimin e pagave të punonjësve (për bizneset)

-  Transferta brenda dhe jashte vendit

 

Pagesat qe mund te kryeni nepermjet sherbimit “Pagesa Periodike”:

Shërbimi “Pagesa Periodike” ju mundëson kalimin automatik të një shume fikse në mënyrë periodike nga llogaria rrjedhëse (individuale/biznesi), në një llogari tjetër (individuale/biznesi) brenda Tirana Bank.

 

Ky sherbim ju mundeson te:

  • kurseni fonde nga llogaria juaj e pages/rrjedhese
  • kurseni fonde per pension
  • kryeni pagesat e qerave mujore
  • kryeni pagesat e shkolles etj.

 

Pagesat qe mund te kryeni nepermjet sherbimit “Debitim Direkt”:

Sherbimi “Debitim Direkt” ju mundeson te paguani faturat e detyrimeve mujore duke e autorizuar bankën ta bëjë këtë për ju. Ky sherbim ofrohet per detyrimet ndaj institucioneve:

-  Telekom Albania

-  Vodafone Albania

-  OSHEE

 

Për informacione të mëtejshme ju lutem kontaktoni me degët tona në të gjithë Shqipërinë ose telefononi falas InfoBank 0800 68 68.

 

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
TIRANA BANK NJOFTON
Nisur nga kërkesat e shumta të klientëve për të operuar me orare më të gjata, si dhe për të shmangur radhët në degë, Tirana Bank, në përputhje me rregullat e përcaktuara nga instancat qeveritare, ka riorganizuar oraret e operimit të degëv
...
Tirana Bank Njofton
23.03.2020
Të nderuar klientë! Ju njoftojmë se ditën e hënë, dt 23.03.2020 , degët e Tirana Bank do të jenë mbyllur. Do të rikthehemi ditën e martë ,dt.24.03.2020, për të qenë në shërbimin tuaj në orarin 07:30– 11:...
FORMULAR PËR SHTYRJE TË AFATIT TË PAGESËS SË KREDISË
20.03.2020
Të nderuar klientë, Në vijim të njoftimit të nxjerrë nga Tirana Bank për shtyrjen e afatit për pagesë të kësteve të kredisë si rezultat i situatës aktuale datë 19/03/2020, ju lutem gjeni më poshtë formularin e k&eu...
TIRANA BANK NJOFTON
19.03.2020
Të nderuar klientë,   Tirana Bank uron më të mirën për ju dhe shpreh angazhimin për t’ju qëndruar pranë në këtë situatë të rënduar si pasojë e përhapjes së COVID-19.   Ne mirë...
NJOFTIM PËR DEGËN VORË
17.03.2020
Të dashur klient. Duke ju përgjigjur kërkesës së Qeverisë Shqiptare për të marrë masa parandaluese ndaj përhapjes së COVID-19, Dega Vore e Tirana Bank do të jetë e mbyllur diten e Marte DT: 17.03.2020 dhe do të rihapet diten e Me...
TIRANA BANK NJOFTON
  Informacion i përgjithshëm për masat që ka marrë Tirana Bank në mbrojtje nga COVID – 19   Tirana Bank ka marrë të gjitha masat e vlefshme për të siguruar një shërbim bankar sa më të sigurt në mbrojtje nda...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania