Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Instant Cash    
 
Instant Cash

Dergoni para tek te gjithe, ne kohe reale!

 

Tirana Bank ju ofron sherbimin me te ri per te transferuar para tek miqte apo te afermit tuaj ne Shqiperi, ne cdo kohe ne menyre te shpejte dhe te sigurt!.

 

Cfare eshte sherbimi Instant Cash

 

Shërbimi "Instant Cash" i ofron klientëve mundesinë e tërheqjes së parave shume shpejt dhe thjeshte, në rrjetin e ATM-ve të Bankës Tirana, pa patur nevojen e përdorimit te kartës se debitit.

 

Cfare nevojitet per te perdorur sherbimin Instant Cash:

  • Klienti duhet te kete te hapur nje llogari prane Tirana Bank
  • Klienti duhet te jete i regjistruar  ne platformen E-banking
  • Klienti duhet te kete te regjistruar nje numer celulari aktiv ne sistem   

 

Karakteristikat e sherbimit Instant Cash

  • Veprimet “Instant Cash” mund te urdherohen vetem ne monedhen LEK dhe vetem nga klientet Individe;
  • Terheqja e fondeve mund te kryhet vetem ne ATM-te e Tirana Bank dhe jo ne ATM-te e bankave te tjera;
  • Per transfertat me “Instat Cash”, shuma minimale eshte 1,000 lek – max 75,000 lek/dite;
  • Perfituesi terheq fondet ne ATM, vetem me kodin e derguar nga urdheruesi, pa patur nevoje per karte debiti;
  • Nuk aplikohet komision per perdorimin e sherbimit Instant Cash;

 

Për informacione të mëtejshme ju lutem kontaktoni me degët tona në të gjithë Shqipërinë ose telefononi falas InfoBank 0800 68 68.

 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Intervista e znj Brislida Bala, Drejtore e Departamentit të Menaxhimit të Riskut
11.05.2020
Drejtorja e Departamentit të Menaxhimit të Riskut të Tirana Bank, znj. Brisilda Bala, në një intervistë për revistën Monitor ka folur mbi "Sfidat e sektorit Bankar në përballjen me Covid-19"...
Publikim në revistën Monitor
29.04.2020
Drejtorja e Divizionit të Korporatave dhe Anëtare e Komitetit Ekzekutiv të Tirana Bank, znj.Glenda Kurti, në një intervistë për revistën Monitor ka folur mbi kërkesat nga bizneset e Turizmit dhe Fasonerisë për fondin e Garancisë Sovrane....
PROTOKOLLI I VERDHË I MASAVE HIGJENO SANITARE COVID-19 BANKA/INSTITUCIONE FINANCIARE
29.04.2020
Në zbatim të Protokollit të verdhë të miratuar nga Ministria e Shëndetësisë, Tirana Bank ju informon që po zbaton në mënyrë të përpiktë të gjitha masat-higjeno sanitare të këtij protokolli. Për t...
0 Komision për transfertat me E-Banking
24.04.2020
Të nderuar klientë! Referuar vendimit të miratuar nga Këshilli Mbikëqyres i Bankës së Shqiperisë, Tirana Bank ju mundëson kryerjen e çdo transferte në monedhën Lek nëpërmjet platformës online winbank, pa komision. T...
TIRANA BANK, MBËSHTET MJEKËSINË
24.02.2020
Tirana Bank, vijon të ndjek politikat e saj të CSR në përkrahje të cështjeve më të ndjeshme për vendin. Vecanërisht këtë kohë, kur mjekësia dhe kujdesi shëndetësor në tërësi, është kthyer në...
TIRANA BANK NJOFTON TË GJITHË KLIENTËT BIZNES PËR “PAGEN COVID-19”
16.04.2020
Të nderuar klient,   Me datë 15 Prill 2020, Tirana Bank firmosi me Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë, Marrëveshjen për Garancinë Sovrane. Kjo garanci do të përdoret për të mbuluar financimin e fondit të pagave për të gj...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
CRS & FATCA Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania