Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Individë > Kreditë    
 
Kredi për Shtëpi
Ofertë Promocionale : Kredi për Blerje, Ndërtim dhe Rikonstruksion shtëpie menorme fikse interesi: 1.5% në LEK & EUR p&e...
Overdraft
Overdrafti (paradhenie bankare) eshte nje linje kredie per te gjithe klientet pagamarres prane Tirana Bank, e cila mund te perdoret per te plotesuar n...
Kredi për Profesione të Lira
Tirana Bank i ofron mbeshtetje financiare te gjithe personave profesionistë të vetëpunësuar të cilët duan të  ...
Kredi për Emigrantë
KREDI PËR BLERJE/ NDËRTIM/ RIKONSTRUKSION SHTËPIE PËR EMIGRANTË Kredi për Blerje, Ndërtim dhe Rikonstruksion&...
Kreditë Konsumatore e Pasiguruar
Afatet dhe kushtet e kreditimit: Monedha: EUR / LEK Shuma e financimit: Min: 1,000 EUR / 125,000 LEK Max: 10,000 EUR / 1,250,000 LEK për kl...
Kredi për Çdo Dëshirë
Kredia për cdo deshirë ju ofrohet të gjithë Individëve të cilët kanë nevoja financiare të ndryshme (p&eum...
Kredia Studentore
Kredi Studentore   Kredia Studentore ofron financim të tarifës së studimit, në universitete publike e private, për pro...
Kredi me Peng Depozite
Kredia me garanci Depozitën me afat (Cash Collateral), synon të përmbushë nevojat financiare të klientëve individe, t&eu...
 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
Artikulli i Znj. Brisilda Bala në revistën "Bankieri"
Politikat që stimulojnë zgjidhjet jashtëgjyqësore, në kohë dhe në mënyrë të besueshme, janë shndërruar në forma të parapëlqyera, që minimizojnë kostot e lidhura me proceset e trajtimit dhe rikuperimit të k...
Përfundojnë vuajtjet e familjes Poka, Samir Mane dhe Tirana Bank u dhurojnë apartament
Në fund të majit, emisioni “Stop” në TV Klan transmetoi rastin e familjes Poka nga Kukësi me 4 fëmijë jetimë, të cilët jetonin në kushte të tmerrshme ekonomike dhe strehimi në qarkun Veri-Lindor të vendit vetëm me mama...
Depozita Afatgjatë me interesin më të mirë
Një e ardhme më e mirë është ne dorën tënde! Kursimi i sotëm është një investim i nesërm. Nëse doni që parave tuaja t’i jepni më tepër vlerë në vend që t’i lini në shtëpi apo t&rsquo...
Artikulli i Z. Dritan Mustafa në revistën "Bankieri"
Tirana Bank do të shfrytëzojë mundësitë e zhvillimit që paraqet tregu vendas, me një përqasje dinamike por edhe të kujdesshme, në drejtim të zgjerimit të portofolit të kreditimit të ekonomisë vendase, duke iu referuar n&...
“Mirë se vjen në shtëpi”, Tirana Bank i mirëpret emigrantët me kushte të favorshme kredie
Gjatë periudhës së verës një pjesë e konsiderueshme e emigrantëve kthehen në atdhe për të kaluar pushimet pranë të afërmve. Shumë prej tyre dëshirojnë të plotësojnë ëndrrën e të pasurit te n...
Pyetësori i Tirana Bank
Në vijim të punës sonë për përmirësimin e vazhdueshëm të shërbimit ndaj klientit, klikoni në linkun e mëposhtëm për të plotësuar një Pyetësor, i cili do të na ndihmojë të jemi më të qar...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania