Piraeus Bank Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
    Home > Prona për Shitje > Tendera    
 
Ftesë për Ofertë

Kërkesë për:

 

 1. Ftesë për Ofertë për Blerjen e 25 ATM-ve të reja
 2. Ftesë për Ofertë për Software për menaxhimin e riskut të AML / CFT 
 3. Ftesë për Ofertë për Printera dhe Skanera
 4. Ftesë për Ofertë për Paketën e Sigurimit të Shëndetit për punonjësit e Bankës Tirana
 5. Ftesë për Ofertë për detectors lamps, banding strapping machine 
 6. Ftesë për Ofertë për Tablet
 7. Ftesë për Ofertë për Office Furniture
 8. Ftesë për Ofertë për Cars Leasing 
 9. Ftesë për Ofertë për Shërbimin e mirëmbajtjes së makinave të numërimit, makinave kontrolluese, llampave të kontrollit,  makinave shirituese, Tabelave Exchange, kodeve (Time Delay) 
 10. Ftesë për Ofertë për Ofrimin e Shërbimeve Noteriale
 11. Ftesë për Ofertë për Topographic Services
 12. Ftesë për Ofertë për Invitation to Quote ATP Endpoint Security
 13. Ftesë pë Ofertë për Invitation to Quote CISCO ISE solution
 14. Ftesë për Ofertë për "Environmental Assessors"
 15. Ftesë për Ofertë për "Licensed Specialist"
 16. Ftesë për Ofertë për “ Thermal printer Paper & Cleaning Cards ”
 17. Ftesë për Ofertë për 15 copë Cisco Router 880G series
 18. Ftesë për Ofertë për Mirëmbajtjen e sistemeve të alarmeve kundra vjedhjes, sistemeve të alarmeve kundra zjarrit, sistemit të vëzhgimit dhe sistemit të akses kontrollit në të gjitha objektet e Tirana Bank
 19. Ofertë për Uniformat e Stafit të Tirana Bank
 20. Ofertë për Rack Mount - Automatic Transfer Switch
 21. Ofertë për New Equipment and installation services to upgrade the local Core Servers and related networking
 22. Ofertë për New Firewall solution
 23. Ofertë për Internal & External Penetration Test 
 24. Ofertë për Printing Materials
 25. Ofertë për Leased lines, ISDN, PSTN, Business internet, Data Room rent
 26. Ofertë për ruajtje dhe sigurim fizik, si dhe verifikimin e sinjaleve të alarmit të objekteve të Tirana Bank 
 27. Ofertë për Sistem Alarmi Kundër Zjarrit për Zyrat Qendrore 
 28. Ofertë për Cadra promocionale
 29. Ofertë për Hartimin e një Studimi për Planin e Përgjithshëm Elektrik dhe Shërbimin e Mirëmbajtjes dhe Riparimit të Sistemeve Elektrike të Bankes së Tiranës për Zyrat Qendrore dhe Rrjetin e Degëve
 30. Furnizimin me Bimë natyrale dekorative dhe Vazo për Banken e Tiranës
 31. Shërbimin e transportimit të kartmonedhave, monedhave metalike, çeqeve dhe të çdo lloj letre me vlerë
 32. Shërbim Transporti (ATM, stabilizatore, gjeneratorë, UPS, totem-e, kasaforta, automjete, dokumente të arkivës, pajisje të ndryshme etj) sipas nevojave të Bankës në Tiranë dhe në rrethe
 33. Fraud Monitoring Application 
 34. Shërbimet e Mirëmbajtjes dhe Riparimit të sistemeve të kondicionimit të Bankës së Tiranës për Zyrat Qendrore dhe Rrjetin e degëve
 35. Permanent Control Application 
 36. Shërbimin e Mirëmbajtjes për riparimin e Totem-ve , ATM-ve dhe Reklamave ballore, për Zyrat Qendrore dhe Rrjetin e Degëve të Bankës së Tiranës në gjithë Shqipërine
 37. Blerjen e UPS-ve  sipas nevojave të Bankës Tirana
 38. Ofertë për shërbimin e printerave & fotokopjeve dhe rimbushje tonerash 
 39. Ofertë për Grila Vertikale 12 cm si në foton në Aneksin A
 40. Ofertë për punimet e listuara ne Aneksin A
 41. Oferte per sherbimin e pastrimit te perditshem te ambjenteve te Bankes Tirana.
 42. Oferte per mirembajtjen e Gjeneratoreve, UPS-ve dhe Stabilizatoreve

 

Shiko më poshtë per kriteret e përzgjedhjes dhe dokumentacionin përkatës

Kliko këtu për Ofertën për Blerjen e 25 ATM-ve të reja
Kliko këtu për Ofertën për menaxhimin e riskut të AML / CFT
Kliko këtu për Ofertën për Printera dhe Skanera
Kliko këtu për Ofertë për Paketën e Sigurimit të Shëndetit për punonjësit e Bankës Tirana
Kliko ketu per detectors lamps banding strapping machine
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për Tablet
Kliko këtu për Ofertë për Office Furniture
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për Cars Leasing
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për Shërbimin e mirëmbajtjes së makinave të numërimit, makinave kontrolluese, llampave të kontrollit, makinave shirituese, Tabelave Exchange, kodeve (Time Delay)
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për Ofrimin e Shërbimeve Noteriale
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për Topographic services
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për Invitation to Quote ATP Endpoint Security
Kliko këtu Ftesë pë Ofertë për Invitation to Quote CISCO ISE solution
Kliko kë tu për Ftesë për Ofertë për "Environmental Assessors"
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për "Licensed Specialist"
Kliko këtu për Ftesë për ofertë për “ Thermal printer Paper & Cleaning Cards ”
Kliko këtu për Ftesë për Ofertë për 15 copë Cisco Router 880G series
Kliko këtu për Ofertë për Mirëmbajtjen e sistemeve të alarmeve kundra vjedhjes, sistemeve të alarmeve kundra zjarrit, sistemit të vëzhgimit dhe sistemit të akses kontrollit në të gjitha objektet e Tirana Bank
Kliko këtu për Ofertën e Uniformave të Stafit të Tirana Bank
Kliko këtu për Ofertën për Rack Mount - Automatic Transfer Switch
Kliko këtu për Ofertën për New Equipment and installation services to upgrade the local Core Servers and related networking
Kliko këtu për Ofertën për New Firewall solution
Kliko këtu për Ofertën për Internal & External Penetration Test
Kliko këtu për Ofertën për Printing Materials
Kliko këtu për Ofertën për Leased lines, ISDN, PSTN, Business Internet, Data Room rent
Kliko këtu për Ofertën për ruajtjen dhe sigurimin fizik dhe verifikimin e sinjaleve të alarmit të objekteve të Bankës Tirana në gjithë Shqiperinë
Kliko këtu për Ofertën për ruajtje dhe sigurim fizik, si dhe verifikimin e sinjaleve të alarmit të objekteve të Tirana Bank
Kliko këtu për Ofertën për Sistem Alarmi Kundër Zjarrit për Zyrat Qendrore
Kliko këtu për ofertën e çadrave promocionale
Kliko këtu për Hartimin e një Studimi për Planin e Përgjithshëm Elektrik dhe Shërbimin e Mirëmbajtjes dhe Riparimit të Sistemeve Elektrike për Zyrat Qendrore dhe Rrjetin e Degëve
Kliko këtu për Furnizimin me Bimë natyrale dekorative dhe Vazo për Banken e Tiranës
Kliko këtu për Shërbimin e transportimit të kartmonedhave
Kliko këtu për Shërbim Transporti
Kliko këtu për: Request for Interest - Fraud Control
Kliko këtu për Shërbimet e Mirëmbajtjes dhe Riparimit të sistemeve të kondicionimit
Kliko këtu për: Request for Interest - Permanent Control
Kliko këtu për: Ftesë për Ofertë Mirëmnajtje TOTEM
Kliko këtu për: Ftesë për Ofertë UPS
Kliko këtu për: Ofertë për shërbimin e printerave & fotokopjeve dhe rimbushje tonerash
Kliko këtu për Ftese per Ofertë për Grila Vertikale 12 cm si në foton në Aneksin A
Ofertë për punimet e listuara ne Aneksin A
Kliko këtu për Aneksin e Ofrimit te Shërbimit Pastrim
Kliko këtu për Ofrimin e Shërbimit Pastrim
Kliko këtu për Aneksin e Ofrimit te Shërbimit Gjeneratore
Kliko këtu për Ofrimin e Shërbimit Gjeneratore
 
 
 
 
 
 
 
Njoftime
NJOFTIM PER KLIENTET
Të nderuar klientë, Në vijim të kalendarit të Festave Zyrtare të Bankës së Shqipërisë, ju bejme me dije se: Dita e Premte, date 30 Nëntor 2018, do të jetë ditë pushimi për të gjithë degët e Tirana Bank pë...
Shporta ushqimore për familjet në nevojë
Në kuadër të “Ditës botërore kundër urisë”, Tirana Bank në bashkëpunim me Spar Albania dhe me mbështetjen e Kryqit të Kuq Shqiptar, bënë të mundur përgatitjen e 100 shportave me ushqime bazë për familjet...
Kushtet e reja të punës për Biznesin, të cilat hyjnë në fuqi më datë 05.11.2018
Mund të dalloni ndryshimet e theksuara me të verdhë, duke i krahasuar me Kushtet e Punës aktuale....
Punonjësit e Tirana Bank dhurojnë gjak
Çdo pikë ka vlerë! Nën këtë slogan, më datën 10 tetor, punonjësit e Tirana Bank iu bashkuan nismës humanitare të dhurimit të gjakut në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar. Mirënjohje dhe respekt për të gjith&eu...
Takim me stafin e degëve të Rajonit Tiranë - Analiza e rezultateve të Biznesit Retail
Takimi i datës 17 shtator 2018 në mjediset e Mak  Albania Hotel, mblodhi së bashku Divizionin e Retail-it dhe stafin e rrjetit të degëve të Rajonit të Tiranës.  Tematikat kryesore të trajtuara në këtë mbledhje ishin rezultatet e ...
NJOFTIM
Piraeus Bank S.A. njofton se ka lidhur marrëveshje me Balfin Group dhe Komercijalna Banka, për shitjen e aksioneve të filialit të saj ne Shqipëri, Tirana Bank. Realizimi i transaksionit ështe i lidhur me zbatimin e disa kushteve të zakonshme, përfshirë a...
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Degët Grupit & Prania Ndërkombëtare
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania